Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοινή ανακοίνωση των Liverpool και Man Utd fans για το ιδιοκτησιακό!

Κοινή ανακοίνωση των Liverpool και Man Utd fans για το ιδιοκτησιακό!

Οι fans της Liverpool και της Manchester Utd θα ενώσουν της φωνές τους, σε μία κοινή ανακοίνωση απαιτώντας «αυστηρότερο καθεστώς ιδιοκτησίας» από την κυβέρνηση!

Δεν μπορεί να παραβλέψει κάποιος το γεγονός ότι, οι οπαδοί της Liverpool και της Manchester United είναι εντελώς αντίθετοι σε πολλά θέματα και ζητήματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά με την τρέχουσα αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη και για τους δύο συλλόγους, οι οπαδοί και των δύο ομάδων έρχονται κοντά.

Όπως αναφέρει το Sky News: «Οι οπαδοί της Liverpool και της Manchester Utd θα παραμερίσουν την αντιπαλότητα για να αναλάβουν από κοινού δράση για την ιδιοκτησία των συλλόγων τους. Οι οπαδοί των πιο επιτυχημένων ομάδων του αγγλικού ποδοσφαίρου θα εκδώσουν μια σπάνια κοινή δήλωση την Τετάρτη για να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να εισαγάγει ένα αυστηρότερο καθεστώς ιδιοκτησίας.»

Και οι δύο σύλλογοι εκπροσωπούνται από τις αντίστοιχες ομάδες οπαδών τους, το Spirit of Shankly (SoS) και το Manchester United Supporters’ Trust (MUST) και πιέζουν για να ακουστεί η φωνή τους στην «κορυφή» των συλλόγων τους.

Με τους προτεινόμενους νέους ιδιοκτήτες των συλλόγων να προέρχονται από το Qatar και να είναι ιδεολογικά αντίθετοι σε πολλά από αυτά που ιστορικά πρεσβεύει ο σύλλογός των Reds, είναι σαφές ότι και οι δύο ομάδες οπαδών θέλουν να διασφαλίσουν ότι το ήθος του συλλόγου τους δεν θα χαθεί σε μια πραγματική στιγμή σταυροδρόμι και για τους δύο.

Θα υπάρξει μια συνειδητή προσπάθεια από τους οπαδούς, να διασφαλίσουν ότι εκπροσωπούν σωστά αυτούς που κάθονται στις κερκίδες κάθε εβδομάδα με την απόφασή τους, καθώς και την ελπίδα να μεταφέρουν τις αξίες του συλλόγου στο μέλλον.

Έχουν ήδη γίνει μεγάλα βήματα προόδου στο σύλλογό μας (Liverpool), με το Spirit of Shankly να έχει τη δυνατότητα να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και να έχει λόγο σε σημαντικές αποφάσεις εντός του συλλόγου και τώρα θέλουν να διασφαλίσουν ότι αυτό θα μεταφερθεί σε όποιο και αν είναι το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Παρά τις διαφορές μας με τους Red Devils, το γεγονός ότι οι άνθρωποι από το Anfield και το Old Trafford συναντήθηκαν με την ελπίδα να βελτιώσουν το ποδόσφαιρο για όλους – είναι ένα σημάδι ότι η ενότητα είναι δύναμη σε αυτές τις στιγμές.

Κοινή ανακοίνωση των Liverpool και Man Utd fans για το ιδιοκτησιακό!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com