Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο στόχαστρο της Brighton ο Chamberlain τον Ιανουάριο, υπό έναν όρο

Στο στόχαστρο της Brighton ο Chamberlain τον Ιανουάριο, υπό έναν όρο

Το όνομα του Alex Oxlade-Chamberlain συνδέεται τις τελευταίες μέρες με αποχώρηση από τη Liverpool, πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με την Brighton να θέλει να τον κάνει δικό της.

Με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν, ο Oxlade-Chamberlain αναμενόταν να αφήσει τους Reds με ελεύθερη μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Sami Mokbel της Mail, ο οποίος είχε στενή επαφή με το περιβάλλον του παίκτη στο παρελθόν, υπάρχει πιθανότητα ο μέσος της Liverpool να αποχωρήσει αυτόν τον μήνα.

Ο Mokbel λέει ότι, η Brighton έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Oxlade-Chamberlain, αλλά πιστεύει ότι μια συμφωνία εξαρτάται από το εάν η Liverpool θα του επιτρέψει να φύγει δωρεάν αυτή την μεταγραφική περίοδο

Δεδομένο ότι φέτος η Liverpool έχει ρεκόρ τραυματισμών και με μόλις τρεις επιθετικούς διαθέσιμους την στιγμή που μιλάμε, αυτό φαίνεται απίθανο προς το παρόν.

Αλλά με τον Oxlade-Chamberlain να είναι πιστός στις υποχρεώσεις της Liverpool για σχεδόν έξι χρόνια, εάν ο 29χρονος θέλει να μετακομίσει στην Amex αυτή την μεταγραφική περίοδο, ίσως και να υπάρχει πιθανότητα η Liverpool να του επιτρέψει να φύγει ως ελεύθερος.

Η απαλλαγή της ομάδας από τους μισθούς του παίκτη και η απελευθέρωση ενός χώρου στην ομάδα, θα μπορούσε να έχει ακόμα πιο νόημα εάν ο σύλλογος κοιτάξει σε μια άλλη νέα υπογραφή πριν από το κλείσιμο του παραθύρου.

Ο Oxlade-Chamberlain έχασε ένα μεγάλο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν με πρόβλημα στο πόδι, αλλά επέστρεψε στη φυσική του κατάσταση τον Νοέμβριο και έχει κάνει πολλές συμμετοχές από την επανέναρξη της σεζόν της Liverpool μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν, ωστόσο, αναπληρωματικός στην ισοπαλία του Σαββάτου με την Chelsea, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μιλώντας στο Football Focus πριν από εκείνο το παιχνίδι, ο Oxlade-Chamberlain είπε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται ότι έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο τα επόμενα χρόνια και επιθυμεί ο γιος του, ο οποίος είναι σχεδόν δύο ετών τώρα, να θυμάται τις ημέρες του παιχνιδιού του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ένα μεγάλο κίνητρο για μένα είναι να προσπαθώ να παραμείνω σε πολύ καλό επίπεδο για όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορεί να με δει. Προφανώς ο μπαμπάς μου το έκανε, αλλά με είχε μέχρι τα 32 του. Στην πραγματικότητα δεν τον έβλεπα πολύ συχνά. Είμαι 29 ετών τώρα και ο γιος μου σχεδόν 2 ετών, οπότε θα πρέπει να μπορεί να με θυμάται και αυτό σου δίνει ένα κίνητρο για να παραμείνεις σε αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο»

Όταν ρωτήθηκε αν έχει ακόμα την ίδια φωτιά μέσα του σαν αυτή που είχε σε μικρότερη ηλικία για να παίζει και να εντυπωσιάζει στο γήπεδο, ο Oxlade-Chamberlain είπε: «Ναι σίγουρα αλλά υπάρχει πολύ ανταγωνισμός για μια θέση στην 11αδα, οπότε όταν σου δίνεται η ευκαιρία, σε κάνει να προσπαθείς λίγο περισσότερο για να βεβαιωθείς ότι θα την πάρεις. Ακόμα αισθάνομαι ότι υπάρχουν περισσότερα μέσα μου σίγουρα».

Η Brighton, θα ήταν μια ιδανική μετακίνηση για τον Oxlade-Chamberlain, επιτρέποντάς του να επιστρέψει στη νότια ακτή του νησιού, όπου μεγάλωσε. Ο Adam Lalama μιλάει με τα καλύτερα για τους Γλάρους και περνάει καλά από τότε που έφυγε από το Anfield τον Ιούλιο του 2020, με την ομάδα του Roberto ​​De Ζerbi να δυναμώνει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες.

Εάν το ενδιαφέρον των γλάρων για τον Oxlade-Chamberlain υπάρχει όντως, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα παίξει κάποιο ρόλο στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας των Reds στο Amex αυτή την Κυριακή.

Στο στόχαστρο της Brighton ο Chamberlain τον Ιανουάριο, υπό έναν όρο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com