Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/1/2016 Πρόκριση στα πέναλτι με Stoke City (vid)

Σαν σήμερα: 26/1/2016 Πρόκριση στα πέναλτι με Stoke City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα πάρουν την πρόκριση στον Τελικό του League Cup από την Stoke City στο Anfield, αφού χρειάστηκε παράταση & πέναλτι.

Έχοντας κερδίσει το 1ο παιχνίδι στο Britannia Stadium τρεις εβδομάδες νωρίτερα, οι Κόκκινοι καλούνταν απλά να μην χάσουν, για να πάρουν το εισιτήριο στον Τελικό του θεσμού. Όμως οι Reds δεν εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν να χάσουν τίποτε, διεκδίκησαν το γκολ.

Οι προσπάθειες των Potters απέδωσαν καρπούς στο 45′ όταν ο Bojan Krkic έβγαλε τον Marko Arnautovic σε θέση «βολής» μέσα στην περιοχή των Reds, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Simon Mignolet, σημειώνοντας το 0-1 και φέρνοντας έτσι την υπόθεση πρόκριση στα ίσια. Οι Κόκκινοι ορθώς διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση off side, το οποίο φαινόταν και από το video του παιχνιδιού, πλην όλως η έλλειψη τότε του VAR, έδινε πλήρως το δικαίωμα του διαιτητή Jonathan Moss να αποφασίσει για την εγκυρότητα του γκολ ή όχι.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων, σκορ το οποίο δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ούτε και στην παράταση. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Joe Allen να εκτελεί εύστοχα το κρίσιμο για τους Reds και να τους στέλνει εν μέσω έξαλλων πανηγυριών στον Τελικό του Wembley.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, με την πρόκριση του οι Κόκκινοι στην διαδικασία των πέναλτι είχαν κερδίσει 14 από τις 17 φορές που οδηγήθηκαν εκεί, έχοντας ποσοστό επιτυχίας 82,4%!!! Με τους φιλοξενούμενος σε αυτό το παιχνίδι αγωνίσθηκαν βασικοί οι πρώην Reds Glen Johnson & Peter Crouch, ενώ αλλαγή στο παιχνίδι πέρασε ο επίσης πρώην Κόκκινος Charlie Adam. Αλλαγή στο παιχνίδι πέρασε και ο μετέπειτα Red Xherdan Shaqiri.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ παρακολούθησαν 43.071 θεατές. Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα πέναλτι της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 26/1/2016 Πρόκριση στα πέναλτι με Stoke City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com