Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν βλέπω να κάνουμε άλλες μεταγραφές»

Klopp: «Δεν βλέπω να κάνουμε άλλες μεταγραφές»

Ο Jürgen Klopp στις σημερινές του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως η Liverpool δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση μέχρι το τέλους του μήνα, μετά την απόκτηση του Cody Gakpo.

Η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, με παίκτες να τίθενται εκτός σχεδόν κάθε βδομάδα, όμως ο Γερμανός δεν βλέπει κάποια άλλη προσθήκη, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε:

“ Δεν το βλέπω, απλά αυτή είναι η κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ τα παιδιά που έχουμε. ”

“ Πρέπει να απαντήσω σε αυτές ερωτήσεις γιατί είναι δουλειά μου, όπως και δουλειά δική σας ή να με ρωτάτε. ”

“ Κανένα πρόβλημα. Μου αρέσουν οι ενδεκάδες μας. Δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα στη μεταγραφική αγορά. Σε μια ονειρική κατάσταση, αγοράζεις απλά παίκτες. Δεν το βλέπω όμως αυτό να γίνεται στην δική μας περίπτωση. ”

“ Νομίζω ότι έχω δώσει 6.000 συνεντεύξεις τύπου για τη Liverpool. Αν θέλετε να γράψετε ξανά γι’ αυτό, κάντε το. Πρέπει να πω ξανά την ιστορία των χρημάτων, αλήθεια, πρέπει να τα ξαναπώ; ”

“ Μπορεί να έχουμε τρελά λεφτά και να μην αγοράζουμε παίκτες; Ξέρετε την απάντηση! Αυτή τη στιγμή, τέσσερις επιθετικοί παίκτες μας τραυματίστηκαν, θα επιστρέψουν όμως! Δεν μπορούσαμε καν να τους χωρέσουμε όλους στη λίστα του Champions League. Δεν είναι τόσο εύκολο. ”

“ Δεν είναι ότι έχουμε τόσα πολλά χρήματα με τα οποία δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, αλλά πιστεύουμε ότι «α, δεν χρειαζόμαστε κανέναν». Απλώς δεν είναι τόσο εύκολο, δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα [στο μεταγραφικό παράθυρο] με τους τραυματισμούς μας. Η μεταγραφική αγορά δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή. ”

“ Δεν μπορείς να λύσεις όλα τα προβλήματα σου μέσα από τις μεταγραφές και ειδικά τους τραυματισμούς. Οι τραυματισμοί είναι ένα πολύ μελανό σημείο, κάποιες φορές δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τους λύσεις μέσω των μεταγραφών, όμως εμείς συνήθως δεν το κάνουμε αυτό. Συνήθως τα καταφέρνουμε μέχρι να επιστρέψουν τα παιδιά. ”

“ Για εμάς την δεδομένη στιγμή, η μεταγραφική αγορά δεν είναι η λύση. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αν όμως κάποιος μου πει, ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη λύση, τότε θα το κάνουμε. Δεν το βλέπω όμως. ”

Συνεχίζει ως έχει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com