Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brighton – Liverpool (preview)

Brighton – Liverpool (preview)

Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για την Liverpool στην Premier League, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Brighton το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Reds προέρχονται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αφού πρώτα ηττήθηκαν με 3-1 από την Brentford και έπειτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 με τη Wolves στην έδρα τους για το FA Cup.

Η ομάδα του Klopp δεν θα έχει στη διάθεση της τον Darwin Nunez που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ξανά διαθέσιμος θα είναι ο James Milner που επιστρέφει μετά από απουσία τριών εβδομάδων.

Ο Cody Gakpo θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, συνθέτοντας την επιθετική τριάδα, μαζί με τους Mo Salah και πιθανότατα τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Στην αμυντική γραμμή δεν αναμένεται να δούμε κάποια διαφοροποίηση, σε σχέση με εκείνη που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, αφού εκτός παραμένει ο Virgil van Dijk.

Όσο αφορά το κέντρο, πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει ο Naby Keita, που είχε καλή εικόνα στα δύο τελευταία ματς που πέρασε ως αλλαγή.

Εκτός φυσικά παραμένουν οι Virgil van Dijk, Diogo Jota, Luis Diaz, Bobby Firmino, καθώς και ο Arthur που παραμένει ανέτοιμος.

Η νίκη για τη Liverpool θα πρέπει να θεωρείται απαραίτητη, αν η ομάδα θέλει να παραμείνει στη μάχη της πρώτης τετράδας, όντας πλέον έβδομη, πίσω και από τη Fulham, με δύο ματς λιγότερα.

Η Brighton βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και πήρε αποτέλεσμα στο Anfield τον Οκτώβριο, έχοντας προηγηθεί μάλιστα με 0-2 και ισοφαρίσει εν τέλει σε 3-3.

Έχει σκοράρει 9 γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια σε Premier League και FA Cup, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος ένα εισιτήριο για το Europa Conference League ή για το Europa League.

Ο μοναδικός της παίκτης που θα μείνει εκτός είναι ο Trossard, ο οποίος είχε σκοράρει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Darren England.

Πέρυσι, οι Reds είχαν φύγει νικητές με 0-2 από το Amex.

Δοκιμασία στο AMEX για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com