Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευτική εμφάνιση και επαναληπτικός

Απογοητευτική εμφάνιση και επαναληπτικός

Επαναληπτικό θα έχει στον τρίτο γύρο του FA Cup η Liverpool, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τη Wolves στο Anfield.

Οι Reds πραγματοποίησαν άλλη μια κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 2-1, παρότι είχαν κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Nunez και Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με δυνατή σύνθεση και τον Cody Gakpo βασικό παρατάχθηκε η Liverpool εναντίον της Wolves.

Μόλις στο 5’ απείλησαν για πρώτη φορά οι Reds, με τον Gakpo να δοκιμάζει τον Sarkic.

Οι Reds δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν ρυθμό στο ματς, κάτι που εκμεταλλευόταν η Wolves και πάταγε στην Κόκκινη περιοχή. Οι Λύκοι πίεζαν ψηλά και αυτό τους απέφερε το γκολ.

Ο Thiago μετά από αδικαιολόγητο λάθος, γύρισε τη μπάλα προς τον Alisson με τάκλιν, ο Alisson την έστειλε στα πόδια του Guedes και φυσικά ο Πορτογάλος είπε ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 0-1.

Η Wolves έφτασε κοντά και στο 0-2, όταν ο Alisson απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Guedes.

Το 0-2 δεν έγινε όμως ποτέ και η Liverpool κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο 45ο λεπτό, όταν ο Trent βρήκε τον Nunez με εξαιρετική μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με μια επαφή έγραψε το 1-1.

Β’ Ημίχρονο: Στην αρχή της επανάληψης, ήταν η σειρά της Wolves να κάνει δώρο στη Liverpool, όταν από σέντρα του Diaz, πήρε ο Toti την κεφαλιά, στρώνοντας την στον Salah και ο Αιγύπτιος φυσικά με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 2-1 στο 52’.

Οι Λύκοι πλησίασαν στην ισοφάριση στο 55’ με τετ α τετ του Ait-Nouri, όμως ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα, αποκρούοντας.

Αυτό όμως που δεν έγινε στο 55’, τελικά συνέβη στο 67’, με τη Wolves να ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Hwang, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Alisson, έπειτα από διπλή κόντρα στον Konate και στον Κορεάτη.

Η Wolves βρήκε δίχτυα για ακόμη μια φορά, στο 80ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Reds και με τον Toti να σκοράρει για το 2-3 μετά από σουτ του Hwang, το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ για οφσάιντ του σκόρερ στην αρχή της φάσης.

Οι Reds είχαν σοβαρά αμυντικά προβλήματα και στο 84’ έκλεισαν τις αλλαγές τους, με τους Gomez, Chamberlain και Doak να αντικαθιστούν τους Trent, Fabinho και Salah.

Μάλιστα, ο Doak λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 89’, όταν η εκτός περιοχής προσπάθεια του κατέληξε λίγο εκτός εστίας.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Brighton.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 85′), Matip, Konate, Robertson; Fabinho (Elliott 75′), Henderson (Keita 68′), Thiago; Salah (Doak 85′), Gakpo (Oxlade-Chamberlain 85′), Nunez

Δεν έφτασαν τα γκολ των Nunez και Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com