Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Παίξαμε καλά αλλά μας δημιούργησαν προβλήματα»

Klopp: «Παίξαμε καλά αλλά μας δημιούργησαν προβλήματα»

Για τη νέα προβληματική εμφάνιση της ομάδας και το 2-2 με τη Wolves για το FA Cup μίλησε ο Jürgen Klopp, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός μίλησε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση:

“ Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, κυρίαρχο ξεκίνημα με πολύ καλές ποδοσφαιρικές στιγμές και μετά δεχθήκαμε το γκολ. Δεν θα έπρεπε να συμβεί, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο συχνά ο Ali μας έχει σώσει. ”

“ Είχαν αντεπιθέσεις – αλλά μετά επιστρέφουμε με μια φανταστική ισοφάριση – θέλαμε να τους δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα. Κυριαρχήσαμε ξανά μέχρι να επιστρέψουν στον αγώνα. ”

“ Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε καμία δεύτερη μονομαχία, κρατήσαμε αυτά τα προβλήματα στο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά όχι πειστικά. ”

“ Μας προκάλεσαν τεράστια προβλήματα. Κρατήσαμε τα προβλήματα στο παιχνίδι. Η ισοφάριση ήταν άτυχη, αλλά δεν θα έπρεπε να γίνεται κάτι τέτοιο στην περιοχή μας. Ο Hwang κυριολεκτικά περπάτησε στην περιοχή μας και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. ”

“ Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αρκετές μονομαχίες σε ολόκληρο το ματς. ”

“ Η Wolves έμενε συνεχώς στο παιχνίδι. Προηγούμαστε με 2-1. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Συνεχίσαμε να μην κερδίζουμε αυτές τις μονομαχίες γύρω από το δεύτερο γκολ. Διώξαμε την μπάλα μακριά και μετά μπήκαν στην περιοχή μας, η μπάλα χτύπησε στον Ibou. Είναι άτυχο το 2-2. ”

“ Μπορεί να μην χάσαμε, αλλά νιώθουμε σαν να το κάναμε. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Δεν ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τον κόσμο της ομάδας μας. ”

Για το παιχνίδι με την Brighton που ακολουθεί:

“ Στη συνέχεια θα παίξουμε με την Brighton που φημίζεται για το σωστό ποδόσφαιρο που παίζει. Φαίνεται ανοιχτό παιχνίδι, αλλά είναι ανοιχτό γιατί δεν κερδίζουμε τις μονομαχίες. ”

“ Πρέπει να κερδίσουμε τις μονομαχίες. Δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ανέφερα στα αποδυτήρια και θα το αναφέρω ξανά. ”

Για το ντεμπούτο του Gakpo:

“ Μου άρεσε το πώς ωρίμασε στο παιχνίδι – συμμετείχε στο δεύτερο γκολ μας, είναι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Τώρα χρειάζεται λεπτά. ”

“ Όλοι θα μπορούσαν να δουν πόσο καλός παίκτης είναι – θα είναι πολύ καλύτερα όταν τον συνηθίσουμε και μας συνηθίσει. ”

Για το ακυρωθέν γκολ του Toti:

“ Δεν έχω δει τα replay για το ακυρωμένο γκολ – έχω δει μια φωτογραφία όπου θα μπορούσε να είναι οφσάιντ, αλλά νομίζω ότι το VAR έχει μόνο μία γωνία λήψης. ”

Όλα στραβά ξανά για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com