Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/1/1989 Νίκη – πρόκριση επί Carlisle με ρεκόρ Dalglish (vid)

Σαν σήμερα: 7/1/1989 Νίκη – πρόκριση επί Carlisle με ρεκόρ Dalglish (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Carlisle Utd στο Brunton Park για τον 3ο γύρο του F.A Cup, με τον King Kenny να καταγράφει ένα προσωπικό ρεκόρ.

Για τον Peter Beardsley ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς επέστρεφε στο γήπεδο της ομάδας από την οποία ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πρωταγωνιστήσει στο παιχνίδι και στο 33′ να δημιουργήσει στην ουσία την ευκαιρία για τους Κόκκινους, την οποία έκανε γκολ ο John Barnes.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ με τον Steve McMahon, το πρώτο στο 65′ από ασίστ του John Barnes και το δεύτερο από ασίστ του Peter Beardsley στο 84′, δίνοντας έτσι εορταστικό τόνο στην συμπλήρωση 200 εμφανίσεων του Kenny Dalglish στον πάγκο των Reds ως manager.

Έτσι οι Κόκκινοι πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, που όπως γνωρίζουμε πήγαν ως το τέλος της διαδρομής του θεσμού στο Wembley, όπου και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Το παιχνίδι στο Brunton Park εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου παρακολούθησαν 18.556 θεατές και διαιτητής ήταν ο T.J. Holbrook.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 7/1/1989 Νίκη – πρόκριση επί Carlisle με ρεκόρ Dalglish
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com