Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μεταγραφή μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος στην κατάλληλη τιμή»

Klopp: «Μεταγραφή μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος στην κατάλληλη τιμή»

Ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με την Brentford τόνισε πως η ομάδα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση μέσα στον μήνα, μόνο αν βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος και στην κατάλληλη τιμή.

Ο Cody Gakpo αποτελεί ήδη την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των Reds και μένει να δούμε αν θα έχουμε και συνέχεια.

Ο Klopp σχετικά με τις μεταγραφές δήλωσε:

“ Είμαι εδώ για 7 χρόνια και 2,3 μήνες. Κάθε μεταγραφική περίοδος ήταν ίδια. ”

“ Μιλάμε για τα ίδια  πράγματα συνέχεια σαν να μην έπαιζαν κάποιο ρόλο τα χρήματα, όπως «ποιος νοιάζεται;».

“ Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά αποκτήσαμε έναν εξαιρετικό παίκτη, τον Gakpo και το επόμενο πράγμα που διαβάζουμε είναι «ποιος θα έρθει μετά;». ”

“ Είναι σαν να μην είχαμε ομάδα, ειλικρινά. Δεν μπορούμε να παίξουμε σαν Monopoly. Είναι έτσι τα πράγματα και δεν το κάναμε ποτέ, οπότε δεν το καταλαβαίνω.

“ Φυσικά δεν μπορούμε απλώς να ξοδέψουμε – και δεν μπορούσαμε ποτέ, παραδόξως. Πάντα τακτοποιούσαμε τις καταστάσεις μας. ”

“ Είναι ένα μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας μου, να δουλεύω πραγματικά γεμάτος πίστη και εμπιστοσύνη με τους παίκτες που έχω, και να μην τους αμφισβητώ συνεχώς λέγοντάς τους ότι χρειαζόμαστε έναν άλλο παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. ”

“ Τα παιχνίδια τις επόμενες σεζόν θα αυξηθούν, δεν πρόκειται να μειωθούν. Οπότε είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεσαι ποιότητα σε όλες τις θέσεις και πιθανότατα δύο ομάδες παικτών στο ίδιο επίπεδο, ώστε να μπορείς να κάνεις rotation. ”

“ Αυτό θέλουμε να προετοιμάσουμε. Ο κόσμος όμως μένει έκπληκτος, όταν λέω ότι δεν θα αρχίσουμε να πετάμε λεφτά. Ποτέ δεν το κάναμε. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρο.”

“ Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε -και πάντα ισχύει αυτό- αυτό σημαίνει ο κατάλληλος παίκτης, στην κατάλληλη τιμή, τότε θα το κάνουμε. Αν όχι, τότε δεν θα κάνουμε κάτι.”

Jürgen Klopp και Cody Gakpo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com