Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brentford – Liverpool (preview)

Brentford – Liverpool (preview)

Πρώτος αγώνας του 2023 και η Liverpool δοκιμάζεται στην έδρα της Brentford το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:30 ώρα Ελλάδος για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds προέρχονται από τη δύσκολη, αλλά σημαντική επικράτηση με 2-1 επι της Leicester το βράδυ της Παρασκευής, η οποία ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Klopp στοχεύει να κάνει 5 τις διαδοχικές νίκες της, για πρώτη φορά φέτος και παράλληλα να συνεχίζει να το κυνήγι της για μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, περιμένοντας παράλληλα απώλειες από ομάδες που βρίσκονται από πάνω της.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Bobby Firmino, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός, πιθανότατα στη θέση του Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα στα τελευταία δυο παιχνίδια.

Πολλές αλλαγές δεν θα δούμε από τη Liverpool, με τον Fabinho πάντως να επιστρέφει επίσης στην ενδεκάδα, όντας ξανά διαθέσιμος και τον Κώστα Τσιμίκα να είναι φαβορί, για να ξεκινήσει αντί του Robertson, που δέχθηκε ένα χτύπημα την Παρασκευή.

Οι υπόλοιποι που ξεκίνησαν εναντίον των Αλεπούδων, θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα, με μοναδική εξαίρεση ίσως τον Joel Matip, που θα μπορούσε να πάρει ανάσες, με τον Ibou Konate να αντικαθιστά.

O Cody Gakpo έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, όμως δεν θα τον δούμε ασφαλώς να ξεκινά βασικός. Στην καλύτερη περίπτωση θα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής.

Στον πάγκο αναμένεται να βρεθούν και οι James Milner και Curtis Jones.

Εκτός εξακολουθούν να είναι οι Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo.

Η Brentford προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της West Ham με 0-2 και πλέον είναι 10η στη βαθμολογία με 23 βαθμούς.

Πριν τη διακοπή είχε κερδίσει εκτός έδρας και την Manchester City, αποδεικνύοντας πως είναι ικανή να κάνει ζημιές και φέτος, όπως πέρυσι με την ισοπαλία (3-3) που είχε πάρει στην έδρα της από τη Liverpool.

Κόντρα στη Liverpool δεν θα έχει στη διάθεση της, τον Ivan Toney που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς και τους Ajer, Baptiste, Onyeka και Hickey.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Stuart Attwell.

Στην έδρα της Brentford δοκιμάζονται οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com