Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνεί με Gakpo να σνομπάρει τη Man Utd για την Liverpool ο de Boer

Συμφωνεί με Gakpo να σνομπάρει τη Man Utd για την Liverpool ο de Boer

Ο Ronald de Boer υποστήριξε την απόφαση του Cody Gakpo να σνομπάρει τη Manchester United και να υπογράψει τελικά στη Liverpool.

Ο Ολλανδός σταρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε οριστεί ως ο Νο. 1 στόχος του Erik Ten Hag ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου, με τον προπονητή της United να θέλει απεγνωσμένα να υπογράψει έναν επιθετικό μετά την αποχώρηση του Ronaldo.

Η Liverpool, ωστόσο, ολοκλήρωσε τη συμφωνία για τον 23χρονο πριν από τους «αιώνιους», η οποία κόστισε έως και 45 εκατομμύρια λίρες λίγο πριν ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Μεταγενέστερες αναφορές ανέφεραν ότι το τμήμα σκάουτινγκ της United δεν πίστεψε εξ ολοκλήρου για τις ικανότητες του Gakpo να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομαδας , αλλά ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου De Boer πιστεύει ότι οι Reds έχουν υπογράψει ένα εξαιρετικό ταλέντο που θα ωφεληθεί πολύ από την κηδεμονία του Klopp.

Είπε στο talkSPORT: «Τον έχω δει τώρα εδώ και δύο χρόνια, έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει την ικανότητα να σκοράρει εύκολα με το δεξί του πόδι να μπαίνει από τα αριστερά προς τα δεξιά, έχει την ταχύτητα, την ντρίμπλα και νομίζω ότι το μυαλό του είναι επίσης πολύ καλό.»

«Όταν τον βλέπω και όταν μιλάει στην τηλεόραση, φαίνεται ότι είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, ξέρει τι θέλει, έχει ακόμα πολλές δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος παίκτης. Οι δυνατότητές του για μένα είναι τεράστιες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ολλανδία.»

Η ευελιξία και η ικανότητα του Gakpo να παίζει στην πρώτη γραμμή θα είναι τεράστιο όφελος για τον Klopp, ο οποίος εξακολουθεί να ψάχνει τον καλύτερο τρόπο για να αντισταθμίσει την απώλεια του Mane από το καλοκαίρι.

Ο De Boer πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για αυτόν, είναι καλύτερος όταν ξεκινάει από τα αριστερά και μπαίνει μέσα. Νομίζω ότι η Liverpool παίζει λίγο έτσι, θυμάμαι τον [Luis] Diaz να παίζει εκεί, ο οποίος είναι επίσης ένα εξαιρετικό ταλέντο.
Οπότε, όταν είναι σε φόρμα θα πρέπει να παλέψει για αυτό το σημείο. Εν τω μεταξύ, αυτός [ο Gakpo] μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτόν τον ρόλο, νομίζω ότι η Liverpool χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι για μένα, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει.»

Σχολιάζοντας αν ο Gakpo έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει στην κορυφή, ο De Boer παρατήρησε: «Νομίζω ότι μπορεί να παίξει ως Νο9, αλλά με δύο επιθετικούς. Δεν είναι ένα τυπικό Νο9 όπως ο [Robert] Lewandowski, δεν νομίζω ότι είναι τέτοιος τύπος.
Αλλά αν παίζεις με δύο κορυφαίους, τότε μπορεί να παίξει ως επιθετικό Νο10, μπορεί να παίξει πολύ καλά αυτόν τον ρόλο, το έκανε φυσικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου έδειξε την κλάση του.»

«Με δύο επιθετικούς μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικός, ξέρει πού να τρέχει, ξέρει να πηγαίνει πίσω από τους αμυντικούς και έχει την ταχύτητα. Θα γίνει επίσης λίγο πιο γρήγορος και πιο σωματικός, αυτό θα έρθει στα χρόνια που θα παίζει στην Premier League, θα προσαρμοστεί γρήγορα.
Πιστεύω ότι θα γίνει μόνο καλύτερος, και από την άποψή μου, έκανε τη σωστή επιλογή.»

Συμφωνεί με Gakpo να σνομπάρει τη Man Utd για την Liverpool ο de Boer
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com