Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είπε αντίο στο 2022 με αγχωτική νίκη η Liverpool….

Είπε αντίο στο 2022 με αγχωτική νίκη η Liverpool….

Κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς, η Liverpool κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη με 2-1 κόντρα στη Leicester, έχοντας και μεγάλη βοήθεια από τύχη και… Faes.

Με την ίδια ενδεκάδα με το ματς στο Villa Park πλην του Fabinho, ο οποίος έλειπε για την γέννηση του πρώτου παιδιού του, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η Liverpool. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερος οιωνούς, αφού η Leicester πήρε εύκολα προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Dewsbury-Hall. O Ward έκανε το βολέ, ο νεαρός χαφ πήρε τη μπάλα στο κέντρο, διέσχισε το μισό γήπεδο ανενόχλητος και πλάσαρε εύστοχα τον Alisson. Οι Reds βρήκαν γκολ 27′ μετά από τεράστιο λάθος του Ward, το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Μια απαράδεκτη Liverpool βρήκε ένα πολύ τυχερό γκολ ισοφάρισης στο 39′, όταν ο Alexander-Arnold έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Faes πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας, όμως για κακή του τύχη το μόνο που κατάφερε ήταν να… κρεμάσει τον Ward για το 1-1.

Η ώθηση που πήρε η Liverpool ήταν μεγάλη και στο 45′ βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Nunez έφυγε στον χώρο, πλάσαρε άψογα τον Ward, για κακή του τύχη η μπάλα πήγε στο δοκάρι, όμως ο Faes ήταν εκεί για να… σώσει και πάλι τους Reds, αφού αιφνιδιάστηκε και έβαλε δεύτερο αυτογκόλ για το 2-1! Οι πολύ κακοί αλλά εν τέλει τυχεροί Reds πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, έχοντας κάνει όμως ένα από τα χειρότερα ημίχρονα τους την φετινή σεζόν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Liverpool πιο ενεργητική, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της με τον Henderson. Δύο λεπτά μετά ο Nunez έκανε απίθανη κάθετη στον Salah, o Mo όμως έκανε κακό πλασέ με το δεξί και η μπάλα έφυγε άουτ.

Αισθητά ανεβασμένη από το πρώτο ημίχρονο, η Liverpool δεν άφησε περιθώρια στη Leicester και έψαξε με την σειρά της το τρίτο γκολ, χάνοντας άλλη μια ευκαιρία με τον Nunez στο 79′. Στο 82′ ο Nunez πίεσε και έκλεψε από τον Faes, έδωσε στον Salah, το τελείωμα του Αιγύπτιου ήταν καλό αλλά ο Ward έβγαλε σε κόρνερ. Στο 85′ οι πονοκέφαλοι αυξήθηκαν, αφού ο Elliott τραυματίστηκε σε σύγκρουση και αντικαταστάθηκε από τον Bajcetic, ενώ νωρίτερα είχε βγει με πρόβλημα και ο Robertson.

Το 2-1 παράμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους Reds να παίρνουν μια πολύ σημαντική αλλά και τυχερή νίκη κόντρα στις «Αλεπούδες».

Είπε αντίο στο 2022 με αγχωτική νίκη η Liverpool….
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com