Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brendan Rodgers: «Ευκαιρία για ανάκαμψη το παιχνίδι με την Liverpool»

Brendan Rodgers: «Ευκαιρία για ανάκαμψη το παιχνίδι με την Liverpool»

Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι η ομάδα του θα έχει την τέλεια ευκαιρία να ανακάμψει μετά το αποτέλεσμα της boxing Day όταν και ηττήθηκε από τη Newcastle United με 0-3.
Αλλά ο πρώην προπονητής των Reds λέει ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν «πίστη» εάν θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα στο Anfield.

Η πρόσφατη καλή φόρμα της Leicester στο πρωτάθλημα χάλασε τη Δευτέρα, όταν οι Magpies του Eddie Howe έβαλαν 3 γκολ στο King Power Stadium, με τα τρία γκολ να μπαίνουν ολα στο πρώτο 32λεπτο. Με τη Liverpool να έχει κερδίσει πλέον στις τρεις τελευταίες εξόδους της στην Premier League, ο Rodgers γνωρίζει καλά το δύσκολο έργο που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του στο Merseyside.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, είπε: «Νομίζω ότι τα πρώτα 20 λεπτά ενός αγώνα στο Anfield είναι πάντα πολύ σημαντικά. Με τον κόσμο και την ένταση του οποίου η ομάδα της Liverpool θα θέλει να παίξει, αυτό είναι σημαντικό, αυτή η ανθεκτικότητα και Χρειάζεσαι αυτή την ικανότητα αν μένεις πίσω για να έχεις αυτή την πεποίθηση. Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι ποδοσφαίρου υπάρχουν δύο παιχνίδια – το ίδιο το παιχνίδι και πριν από αυτό το παιχνίδι της πίστης.

Πάντα πρέπει να πιστεύεις όταν μπαίνεις στο γήπεδο, ειδικά απέναντι σε μερικές από τις μεγάλες ομάδες εκτός έδρας, πρέπει να έχεις αυτή την πίστη και τη νοοτροπία ότι μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Για εμάς, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε σε ένα υπέροχο γήπεδο για να παίξεις ποδόσφαιρο και θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα.»

«Είναι πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι και κανείς δεν το ξέρει περισσότερο από εμένα – αλλά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς.»

Ο Rodgers επιβεβαίωσε ότι οι Αλεπούδες θα μείνουν χωρίς τον Άγγλο διεθνή James Maddison, ο οποίος υπέστη νέο τραυματισμό στο γόνατο και τώρα θα δει έναν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο. Επίσης, θα λείπει ο μέσος Dennis Praet μετά από έναν τραυματισμό που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι με την Newcastle την Boxing Day.

Μια νίκη για τη Liverpool θα την έβλεπε να μειώνει τη διαφορά από την πέμπτη θέση και την Manchester United, σε μόλις έναν βαθμό, πριν η ομάδα του Erik Ten Hag επισκεφτεί τη Wolves την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Brendan Rodgers: «Ευκαιρία για ανάκαμψη το παιχνίδι με την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com