Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Θα είμαι έτοιμος με Brentford»

Firmino: «Θα είμαι έτοιμος με Brentford»

Σίγουρος πως θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας εναντίον της Brentford δήλωσε ο Bobby Firmino, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Ο Bobby μίλησε για τον τραυματισμό του:

“ Έχω ήδη θεραπευτεί, δόξα τω Θεώ. Μάλλον θα προπονηθώ αύριο (σ.σ. Πέμπτη) . Τότε θα είμαι καλά, θα είμαι έτοιμος όχι για το επόμενο παιχνίδι [Leicester] αλλά για το αμέσως επόμενο [Brentford]. Όλα υπέροχα. ”

Για το φετινό του ξεκίνημα:

“ Ατομικά, ξεκίνησα πολύ καλά, φυσικά εμείς ως ομάδα δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά επιστρέφουμε. Χάρη στη δουλειά που κάνουμε και τη νοοτροπία μας να μην τα παρατάμε ποτέ, είμαστε τώρα πίσω και σε φόρμα. ”

Για την απουσία του από το Μουντιάλ:

“ Φυσικά ήταν απογοητευτικό να μην κληθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όπως έχω ξαναπεί αυτό είναι μέρος του σχεδίου του Θεού και ακολουθώ το σχέδιο του Θεού. ” Τόνισε ο Firmino.

“ Με κινητοποιεί όλο και περισσότερο που δεν πήγα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω στη Selecao.”

Όσο για τους νεαρούς της ομάδας: 

“ Είναι μεγάλη χαρά να παίζεις δίπλα σε νεαρούς παίκτες. Πραγματικά μας βοηθούν πολύ. Όταν έρχονται να προπονηθούν μαζί μας γίνονται σημαντικά κομμάτια της ομάδας μας. ”

“ Μας βοηθάνε, τους βοηθάμε επίσης. Όπως είδατε στον αγώνα [Aston Villa], είναι τρομερά ταλέντα με μεγάλες υποσχέσεις και σίγουρα στο μέλλον θα γίνουν σπουδαίοι παίκτες. ”

Ο Firmino έτοιμος να επιστρέψει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com