Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει για δεύτερη μεταγραφή αλλά όχι για Enzo Fernandez η Liverpool

Πάει για δεύτερη μεταγραφή αλλά όχι για Enzo Fernandez η Liverpool

Ανοιχτό το παράθυρο για δεύτερη μεταγραφή μετά τον Gakpo αφήνει η Liverpool, κάνοντας πίσω όμως στη περίπτωση του Enzo Fernandez.

Σύμφωνα με τον πάντα έμπιστο David Lynch, οι Reds δεν θα προχωρήσουν τη περίπτωση του χαφ της Benfica, με τα 120 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του παίκτη να θεωρούνται απρόσιτα από την Liverpool.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Cody Gakpo, όμως, οι κόκκινοι θέλουν να κινηθούν και για άλλον έναν παίκτη, αυτή τη φορά στο χώρο του κέντρου.

Ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας παραμένει ο Jude Bellingham, όμως η δική του περίπτωση μυρίζει… άμμο και θάλασσα, αφού οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει για το καλοκαίρι, παρά τα δημοσιεύματα της Bild που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του τον χειμώνα.

Μπορεί ο Enzo να… αρέσει, όμως η τιμή δεν δικαιολογείται στα μάτια των ιθύνοντων, και με τις Manchester United, Chelsea και Real Madrid όλες να κυνηγούν τον παίκτη, το σενάριο ο Αργεντίνος να καταλήξει στη Liverpool μοιάζει δημιούργημα του… Spielberg.

Μπορούμε, βεβαίως, να ελπίζουμε σε θαύματα, όμως η Liverpool θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις τον χειμώνα, με τους Moises Caicedo, Sofyan Amrabat, Khephren Thuram (OGC Nice) και Manu Kone (Gladbach) να έχουν ακουστεί ως ενδεχόμενοι στόχοι.

Για τον πρώτο, μάλιστα, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η Liverpool έφτασε μέχρι και σε προσφορά στο τέλος του Αυγούστου η οποία απορρίφθηκε από την Brighton.

Ένα ακόμη όνομα που βγαίνει… σιγά – σιγά στην επιφάνεια, είναι αυτό του Frenkie De Jong, με πληροφορίες να λένε πως οι Reds είναι ενήμεροι για τις τεταμένες σχέσεις του παίκτη με την Barcelona, όμως για την ώρα η περίπτωσή του δεν μοιάζει τόσο ρεαλιστική.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com