Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της Liverpool ο Gakpo!

Παίκτης της Liverpool ο Gakpo!

Παίκτης της Liverpool είναι και επίσημα από το βράδυ της Τετάρτης ο Cody Gakpo!

Ο 23χρονος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την PSV και θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας του Klopp από την 1η Ιανουαρίου.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν το βράδυ της Δευτέρας στα £37 εκατομμύρια (+μπόνους) και ο παίκτης έφτασε στην Αγγλία σήμερα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του εξαετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο.

Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν με 9 γκολ και 12 ασίστ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε και άλλα 3 με τους Oranje στο Μουντιάλ.

Στη Liverpool θα αγωνίζεται με το νούμερο 18 στην πλάτη, το οποίο ήταν ελεύθερο, μετά την αποχώρηση του Taki Minamino, ενώ κατά το παρελθόν το είχε φορέσει και ο Dirk Kuyt.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις:

“ Ανυπομονώ πραγματικά να [να παίξω στο Anfield]. Άκουσα πολλές υπέροχες ιστορίες για το γήπεδο, για την ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να περιμένω. ”

“ Προφανώς [ο στόχος μου είναι] να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε ως ομάδα, να αποδώσουμε καλά, να δείξουμε στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και τι μπορώ να κάνω ως παίκτης. Και προσωπικά, για να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος παίκτης κάθε σεζόν. ”

“ Είμαι πραγματικά ευγνώμων που όλοι με καλωσόρισαν τόσο θερμά και ανυπομονώ πραγματικά να δω όλους στο γήπεδο και στην πόλη. ”

Ο Cody Gakpo είναι παίκτης της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com