Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester City v Liverpool: Η βαθμολογία των παικτών της Liverpool

Manchester City v Liverpool: Η βαθμολογία των παικτών της Liverpool

Η Liverpool ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Manchester City για το Carabao Cup και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση που κατέκτησε πέρυσι. Παρά την ήττα, αρκετοί ήταν οι παίχτες που έκαναν καλή εμφάνιση.

Caoimhin Kelleher 7
O Kelleher ήταν από τους πρωταγωνιστές της Liverpool στη χθεσινή αναμέτρηση. Ακόμα μία πειστική εμφάνιση από τον Ιρλανδό, ο οποίος πήρε τη θέση του Alisson κάτω από τα γκολποστ της ομάδας. Παρά το γεγονός πως δέχθηκε 3 τέρματα, είχε πολλές καλές επεμβάσεις με πιο χαρακτηριστική μία με τα πόδια απέναντι στον Ilkay Gundogan.

James Milner 6
Επιστρατεύτηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας ελλείψει του βασικού Trent Alexander Arnold και ο 36χρονος ταλαιπωρήθηκε κάποιες στιγμές από τον Cole Palmer της City. Είχε την τελική πάσα στο γκολ ισοφάρισης του Fabio Carvalho αλλά δυστυχώς ένας μυϊκός τραυματισμός ανάγκασε τον Klopp να τον κάνει αλλαγή πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Joel Matip 7 (Man Of The Match)
Πόσο μας είχε λείψει ο Matip; Ο κεντρικός αμυντικός ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις ενέργειες του στο παιχνίδι, έχοντας και σημαντική επίδραση στο τέρμα του Carvalho με μία καθοριστική κάθετη πάσα. Πολύ δυνατός και στα αμυντικά του καθήκοντα, με μικρά σκαμπανεβάσματα.

Joe Gomez 5
Με κάθε του εμφάνιση ο Gomez μας δείχνει ότι ίσως να μην καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης με τη φανέλα της Liverpool. Ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής που όμως δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Φέρει ευθύνη στο τέρμα του Haaland. Μετά την αναγκαστική αλλαγή του Milner, μετατέθηκε στα δεξιά της άμυνας και τα πήγε στοιχειωδώς καλύτερα.

Andy Robertson 6
O Robertson ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δείχνοντας να έχει ξαναβρεί τη φόρμα του μετά το τραυματισμό του. Δεν έκανε κάποια διαστημική εμφάνιση χθες, αλλά περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον πάντα επικίνδυνο Riyad Mahrez, ο οποίος βέβαια έκανε φανταστική ενέργεια στο δεύτερο γκολ των πολιτών, εκθέτοντας τον Σκωτσέζο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που βαθμολογείται με 6 κι όχι παραπάνω.

Stefan Bajcetic 5
Μόλις η δεύτερη εμφάνιση του ως βασικός για τη Liverpool και με μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα προς το πρόσωπο του. Ήταν μια δύσκολη αποστολή για εκείνον χθες κόντρα στους πάρα πολύ έμπειρους και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές Rodri, Gundogan και Kevin De Bruyne. Μια γλυκιά μακρινή μεταβίβαση στον Carvalho ήταν στα highlight του, είχε ηρεμία στη κατοχή μπάλας, αλλά έχασε τις περισσότερες μάχες στη δύναμη και στη τακτική.

Thiago 7
O Luis Enrique δέχθηκε δριμεία κριτική που τον άφησε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά λειτούργησε ευεργετικά για τη Liverpool, καθώς του έδωσε χρόνο να ξεκουραστεί και να είναι φρέσκος ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ήταν κομβικός στο χθεσινό παιχνίδι, με μερικές πολύ όμορφες στιγμές την ώρα που η ομάδα είχε τη κατοχή και με το συνηθισμένο ντελικάτο στυλ του στις επαφές και τις πάσες του.

Harvey Elliott 6
Ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίχτες μέχρι στιγμής στη σεζόν για τη Liverpool. Στο χθεσινό παιχνίδι είχε ένα νωθρό ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια ισορρόπησε τη κατάσταση και αξιοποίησε τους χώρους που του δόθηκαν. Όχι η καλύτερη του εμφάνιση, αλλά σίγουρα αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας κι όχι απλώς έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή.

Mohamed Salah 6
Φαινόταν πόσο ήθελε να επιστρέψει στη δράση, δε κατάφερε όμως να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είχε μερικές επικίνδυνες στιγμές και προβλημάτισε τους αμυντικούς της City. Έκανε το 2-2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, σκοράροντας για 171η φορά με τη φανέλα της Liverpool.

Fabio Carvalho 6
Με τους Luis Diaz και Diogo Jota να είναι τραυματίες, ο νεαρός Πορτογάλος οφείλει να βγει μπροστά. Στα πρώτα 20 λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης απλά περιφερόταν και έδειχνε αδύναμος και εκτός κλίματος αγώνα. Ισοφάρισε με ένα όμορφο τελείωμα σε 1-1 αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Darwin Nunez 5
Μία τυπική βραδιά με τη φανέλα της Liverpool για τον Ουρουγουανό. Σπατάλησε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες, σε τρεις εκ των οποίων θα έπρεπε τουλάχιστον να βρει τον στόχο. Η επιτάχυνση του και η δύναμη συνιστούν μεγάλες απειλές για τους αντιπάλους, έβγαλε τη τελική πάσα στο γκολ του Salah αλλά χρειάζεται να σκοράρει περισσότερα γκολ και να γίνει πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας.

Αλλαγές

Nat Phillips (στη θέση του Milner στο 38’) 7
Καλός σε γενικές γραμμές με ένα απίστευτο τάκλιν-ορόσημο απέναντι στον Haaland για το οποίο θα μπορεί να περηφανεύεται στα εγγόνια του.

Fabinho (στη θέση του Bajcetic στο 46’) 6
Καλή παρουσία από τον Βραζιλιάνο που έδωσε μεγάλες μάχες με τον Rodri.

Alex Oxlade-Chamberlain (στη θέση του Carvalho στο 46’) 6
Εξαιρετική κίνηση και πάσα στον Nunez πριν το γκολ του Salah, έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση.

Jordan Henderson ( στη θέση του Elliott στο 57’) 6
Πέρασε σχεδόν απαρατήρητος ο αρχηγός, προσπάθησε αλλά δεν έκανε αισθητή τη παρουσία του.

Naby Keita (στη θέση του Thiago στο 70’) 6
Δε σημείωσε κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι.

Jurgen Klopp 6
Μας είχε λείψει ο Γερμανός είναι η αλήθεια. Οι παίχτες του έκαναν μια καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές και μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος από τη προσπάθεια. Σίγουρα θα είναι απογοητευμένος με τον αποκλεισμό, όμως τα σπουδαιότερα είναι αυτά που έρχονται και ελπίζουμε ότι η ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Manchester City v Liverpool: Η βαθμολογία των παικτών της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com