Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Aston Villa και τραυματίες

Ο Klopp για Aston Villa και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του αναφέρθηκε στον αγώνα της Δευτέρας με την Aston Villa, στους τραυματίες και στο ενδεχόμενο χειμερινής μεταγραφής.

Για την Villa είχε να πει:

“ Νομίζω ότι ξέρετε τι μπορούμε να περιμένουμε, ο Unau έκανε απίστευτη δουλειά στη Villarreal. Αυτό που είδατε στα πρώτα παιχνίδια έμοιαζε αρκετά, καθώς είναι ο τρόπος του να παίζει και είναι ένας καλός τρόπος να παίζει. ”

“ Δεν ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε, αλλά έχουμε μια ιδέα και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Η ανάλυση έχει ήδη ξεκινήσει και θέλουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. ”

“ Γνωρίζουμε ότι η Villa θα είναι ένα τεράστιο τεστ. Αλλά δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτούς. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος άνθρωπος. Η Villa είχε ένα παιχνίδι με την Everton και δεν υπήρχε καμία πληροφορία από αυτό! Ξέρει κανείς την ενδεκάδα από εκείνο το παιχνίδι; ” Είπε ο Klopp.

Για τις απουσίες:

“ Ο Millie θα μείνει εκτός για μερικά παιχνίδια, το ίδιο και ο Bobby, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό που έχει. Θα το βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Ο Ox είναι καλά. Ήταν άρρωστος όπως και ο Trent. ”

“ Ο Trent ελπίζω ότι θα είναι καλύτερα. Δεν έχει λάβει μέρος ακόμη σε πλήρη προπόνηση. Ο Virg θα είναι με την ομάδα. ”

Αν θα υπάρξει μερική πώληση του συλλόγου:

“ Είναι Χριστούγεννα, ναι; Δεν ξέρω για το ποσό, αλλά δεν είμαι κατά των επενδύσεων! Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι καλό. ”

Αν θα γίνει μεταγραφή:

“ Από τη δική μας πλευρά, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι. Πάντα δουλεύουμε με αυτό που έχουμε και αυτό δεν θα αλλάξει. ”

Για την περίπτωση του Bellingham:

“ Δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος για να ρωτήσετε αν θα είναι διαθέσιμος τον Ιανουάριο. ”

Για τη χθεσινή ήττα:

“ Είδα καλά σημάδια χθες το βράδυ, δεν ήμουν ευχαριστημένος με τα πάντα, η πίεση ψηλά μας ήταν λίγο πολύ ανύπαρκτη, κάτι που δεν μου αρέσει. Η City θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα από ό,τι το έκανε. Είναι μια σούπερ ομάδα. ”

“ Ακόμη και όταν παίζουμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο, θα σου αντίπαλος μας δημιουργεί προβλήματα. ”

Για το Μουντιάλ:

“ Ελπίζουμε ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο σε εμάς – η φόρμα μας πριν από τη διακοπή ήταν απολύτως εντάξει. Κερδίσαμε 8/10 παιχνίδια. Έχουμε πολλά να κάνουνε ακόμη – δεν σκεφτόμαστε πια τη διακοπή. Αυτό είναι κάτι νέο, περιμένουμε να πάμε καλύτερα. ”

“ Είναι μια αρχή για κάτι νέο στα πράγματα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και γνωρίζοντας και προσδοκώντας ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα – ξεκινώντας από την Boxing Day. ”

Για την αποχώρηση του Julian Ward:

“ Έμεινα έκπληκτος όταν μου το είπε μετά τον αγώνα με τη Southampton. Είναι δική του απόφαση και αυτό είναι εντάξει. Δεν θα έχει καμία επίδραση για αυτήν την περίοδο [Ιανουαρίου], καθόλου. Ήμασταν απόλυτα καλά μαζί και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. ”

Για την επιστροφή του Konate:

“ Η πρώτη του προπόνηση θα είναι στις 27 Δεκεμβρίου. ”

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com