Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Χάνω συνεχώς από τη Liverpool μετά το 2016»

Emery: «Χάνω συνεχώς από τη Liverpool μετά το 2016»

Το παράπονο του αναφορικά με τους αγώνες που έχει δώσει εναντίον της Liverpool εξέφρασε ο Unai Emery, τονίζοντας πως υποχρεώνεται συνεχώς σε ήττες κόντρα στην ομάδα του Jürgen Klopp, από τον τελικό του Europa League το 2016 και έπειτα.

Την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει ξανά τους Reds, καθώς πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Aston Villa.

Ενόψει του αγώνα ανέφερε:

“ Ξεκίνησα να παίζω εναντίον της Liverpool το 2016 στον τελικό του Europa League κατά την πρώτη τους σεζόν με τον Jürgen Klopp. Κερδίσαμε έναν πολύ καλό αγώνα. Από τότε, χάνω. ”

“ Δεν έχω κερδίσει ξανά – μερικές φορές έπαιρνα μια ισοπαλία με την Arsenal – αλλά είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αγώνας εναντίον της. Είναι μια δύσκολη ομάδα με τον εκπληκτικό τρόπο που παίζουν. ”

“ Πέρυσι, έπαιξα εναντίον τους με τη Villarreal στους ημιτελικούς του Champions League και χάσαμε δύο φορές. Την Boxing Day, νομίζω ότι θα είναι διαφορετικά. Ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με κάποιες μέτριες εμφανίσεις, έχουν 22 βαθμούς και έχουμε 18. ”

“ Αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εναντίον τους, μπορούμε να είμαστε πολύ κοντά τους. Εάν έχουμε την καλύτερη μας απόδοση, νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θα είμαστε με τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας στο Villa Park και νομίζω ότι είναι θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας. ” Τόνισε ο Unai Emery.

Ο Unai Emery στον περσινό δεύτερο ημιτελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com