Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Christian Pulisic: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Christian Pulisic: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Ο Christian Pulisic είναι πλήρως επικεντρωμένος στην επιστροφή του στο εγχώριο ποδόσφαιρο με την Chelsea, αλλά παραδέχεται ότι «τα πάντα μπορούν να συμβούν» εν μέσω έντονων εικασιών για επικείμενο δανεισμό του, τον Ιανουάριο.

Η Liverpool φέρεται να είναι μία από τις πολλές ομάδες σε όλη την Ευρώπη, οι οποίες φέρονται να έχουν επιδείξει το ενδιαφέρον τους.

Ενώ πηγές του συλλόγου απέρριψαν τις εικασίες, οι αθλητικές στήλες αναφέρουν ότι οι Reds θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από την Newcastle United στην Premier League, αλλά και από αρκετές κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η Chelsea φέρεται να μην έχει καταλήξει στο πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση του Pulisic, καθώς ο 24χρονος δεν μπορεί να διατηρήσει μια σταθερή θέση στην ομάδα του Graham Potter. Έχει ξεκινήσει βασικός σε μόλις τέσσερα παιχνίδια από τότε που ανέλαβε το πρώην αφεντικό της Brighton, στις αρχές Σεπτεμβρίου, και με τις πληροφορίες που φέρουν τον σύλλογο του Λονδίνου να έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία με τον Christopher Nkunku, για το καλοκαίρι του 2023, το μέλλον του Pulisic στην ομάδα φαντάζει αβέβαιο.

Αυτή η αβεβαιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των εικασιών και ο Pulisic παραδέχτηκε ότι «τα πάντα μπορούν να συμβούν» σχετικά με το μέλλον του, αλλά πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή, στοχεύει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις με τους Blues.

«Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Chelsea και έτοιμος να ολοκληρώσω τη σεζόν», δήλωσε ο Pulisic στο Indirect Podcast.

«Αλλά ξέρετε πώς λειτουργούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και όλα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή απλώς πιέζω τον εαυτό μου στις προπονήσεις και δουλεύω για την Chelsea, γιατί εκεί βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

Η σύνδεση της Liverpool με τον ενδεχόμενο δανεισμό του Αμερικανού προέρχεται φαινομενικά από την πιθανή επιθυμία του Jurgen Klopp να καλύψει το κενό που άφησαν οι τραυματίες Luis Diaz και Diogo Jota.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τον Φεβρουάριο, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό στη γάμπα, ενώ το μεγάλο πλήγμα ήρθε με τον Diaz και την υποτροπή στο τραυματισμό του, το οποίο φαινομενικά επιβάλλει μια πιθανή μεταγραφή.

Ο Klopp είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Pulisic, στην Borussia Dortmund και το αφεντικό των Reds είναι γνωστό ότι θαυμάζει τον πρώην παίκτη του. Η Liverpool είδε μια προσφορά 11 εκατομμυρίων λιρών προς την Borussia Dortmund, το 2016, να απορρίπτεται πριν ο επιθετικός ενταχθεί στην Chelsea, τρία χρόνια αργότερα, για 57 εκατομμύρια λίρες.

Klopp και Pulisic στη Dortmund το 2015.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com