Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Glen Johnson: «Θα ήταν καλός για την Liverpool o Amrabat»

Glen Johnson: «Θα ήταν καλός για την Liverpool o Amrabat»

Την άποψή του για τον φημολογούμενο μεταγραφικό στόχο της Liverpool και νυν παίκτη της Fiorentina, Sofyan Amrabat, κατέθεσε ο Glen Johnson.

O πρώην δεξιός μπακ των Reds, σε συνέντευξή του στο The Games Cabin, ρωτήθηκε για τον Amrabat, με την απάντηση του να είναι άκρως θετική για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

«Φαίνεται πολύ καλός», είπε ο Johnson. «Διαλύει το παιχνίδι του αντιπάλου πολύ καλά, είναι άνετος με την μπάλα, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το πόσο ήρεμος είναι».

«Απέναντι στην Πορτογαλία, το Μαρόκο ήταν πολύ μεγάλο αουτσάιντερ και δέχθηκε πολύ πίεση, και αντί να δέχεται απλώς την μπάλα και να την στέλνει μακριά πανικόβλητος, συνέχισε να προσπαθεί να παίξει. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι καλός παίκτης για τη Liverpool».

Ο Amrabat πράγματι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οδηγώντας το Μαρόκο στη 4η θέση του τουρνουά, κάνοντας το τη πρώτη αφρικανική και τη πρώτη αραβική χώρα που φτάνει στους ημιτελικούς του Mundial, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Liverpool.gr, φημολογείται πως οι Reds έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον παίκτη για μία ενδεχόμενη μετακίνηση στο Anfield να αναμένεται να κοστίσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.

Εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Amrabat.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com