Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jurgen Klopp μιλάει για τον Nunez πριν από το παιχνίδι με την Man City

Ο Jurgen Klopp μιλάει για τον Nunez πριν από το παιχνίδι με την Man City

Ο Darwin Nunez σκόραρε δις στο φιλικό με την Milan, καθώς η Liverpool κέρδισε την Milan με 4-1 στον τελευταίο της αγώνα στο Ντουμπάι, και ο Klopp σκέφτεται να τον ξεκινήσει εναντίον της Manchester city.

Οι Reds επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση την επόμενη εβδομάδα με δύο παιχνίδια σε πέντε ημέρες, καθώς αντιμετωπίζουν τη Man City στο Carabao Cup και την Aston Villa στην Premier League.

Ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Virgil van Dijk για τον αγώνα με τη Man City το βράδυ της Πέμπτης. ο Klopp εξήγησε το σχέδιο για την επανένταξη του Nunez.

«Για να είμαι ειλικρινής, φαίνεται απίστευτα καλός με την μπάλα», είπε στο LFCTV.

«Έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις από τότε που είναι εδώ.»

«Θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει; Ίσως ναι. Αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό ότι μπορεί να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. «Γι’ αυτό τον φέραμε από τον πάγκο και είχε πολύ καλή απόδοση.»

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες στο Ντουμπάι, ο Klopp ελπίζει ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για μια νέα αντεπίθεση στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Nunez ήταν ο πρώτος από τους επτά παίκτες της Liverpool που αποκλείστηκε από τη διοργάνωση και η πρόωρη αποχώρηση της Ουρουγουάης του επέτρεψε να ξανασυναντήσει τους συμπαίκτες του για προπόνηση τη περασμένη Δευτέρα. Στη συνέχεια, ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει δύο φορές στη νίκη με 4-1 επί της Milan την Παρασκευή, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πριν πάει στο Κατάρ.

Είναι πιθανό ότι μετά από μιάμιση εβδομάδα και 31 λεπτά στο Ντουμπάι, ο Nunez θα θεωρείται βασικός στα μέσα της εβδομάδας. Παραμένει, φυσικά, η πιθανότητα ο Κlopp να παίξει με πολλές αλλαγές στο Carabao Cup, με ονόματα-κλειδιά να παίρνουν θέσεις στον πάγκο, καθώς δίνει προτεραιότητα στην Premier League. Οι Stefan Bajcetic και Bobby Clark θα μπορούσαν να είναι βασικοί, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή και τα πολλά και σημαντικά παιχνίδια μέσα στο διάστημα των εορτών, φαίνεται πιο πιθανό ότι η ισχυρότερη δυνατή πλευρά θα παραταχθεί στο Etihad.

«Ξέρουμε ότι στην Ευρώπη υπάρχει ένας ιός που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, οπότε ελπίζω να μείνουμε έξω από αυτό και μετά θα πάρουμε την απόφαση προφανώς την Τετάρτη [για] ποιος μπορεί να παίξει την Πέμπτη. «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μετά από τοση μεγάλη περίοδο χωρίς αγώνα, αλλά ανυπομονώ για αυτό.»

Σκόραρε εις διπλούν ο Nunez στο φιλικό με τη Milan.
Σκόραρε εις διπλούν ο Nunez στο φιλικό με τη Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com