Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μεγάλος στόχος της Liverpool ο James Maddison»

«Μεγάλος στόχος της Liverpool ο James Maddison»

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Fichajes, ο James Maddison έχει γίνει «κορυφαίος στόχος» για τη Liverpool, αν και αναφέρουν επίσης ότι ο διεθνής Άγγλος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τόσο της Manchester United όσο και της Newcastle.

Η ανάγκη της Liverpool για περαιτέρω ενίσχυση τον Ιανουάριο αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς ο Luis Diaz υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του και έτσι θα θέσει τον διεθνή Κολομβιανό εκτός δράσης για ακόμη τρεις μήνες.

Τον τραυματισμό του Diaz ακολούθησε ένα κακό Σαββατοκύριακο για τους Reds, καθώς έχασαν από τη γαλλική Lyon. Μπορεί να ήταν μόνο ένα φιλικό, αλλά η κατάρρευση του δεύτερου ημιχρόνου στο Dubai, απέναντι σε μια ομάδα που είχε υποστεί βαριά ήττα από την Arsenal λίγες μέρες πριν, έδειξε το πόση δουλειά χρειάζεται για βελτίωση από την ομάδα του Jurgen Klopp στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Και αυτό μπορεί κάλλιστα να «μεταφραστεί» ότι πρέπει να στραφεί στη μεταγραφική αγορά κατεπειγόντως. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κόκκινοι δεν είναι πλέον στο «κόλπο» για να υπογράψουν έναν από τους κορυφαίους στόχους τους, αλλά το αστέρι της Premier League James Maddison, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά ως στόχος. Η Mirror Football ρίχνει μια ματιά σε όλες τις τελευταίες μεταγραφικές ιστορίες που έρχονται από το Anfield.

Ο μεσοεπιθετικός της Leicester, James Maddison, έλαμψε και φέτος στην Premier League και πλέον αποτελεί «κορυφαίο στόχο» της Liverpool, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι Αλεπούδες υποχώρησαν τους τελευταίους 18 μήνες, αφού διεκδίκησαν την πρώτη τετράδα σε διαδοχικές σεζόν και, παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2021, αγωνίζονται να επανέλθουν στα υψηλά τους πρότυπα, με τον James Maddison να είναι πλέον πιθανό να αποχωρήσει καθώς μπαίνει στο απόγειο της καριέρας του.

Η Liverpool δέχτηκε ένα «σημαντικό πλήγμα» στην προσπάθειά της να υπογράψει έναν από τους στόχους της στη μεσαία γραμμή, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Konrad Laimer της RB Leipzig έχει έρθει σε συμφωνία με την Bayern Munich το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αυστριακός διεθνής συνδέθηκε με τους Reds το καλοκαίρι, μέχρι που ο Arthur Melo αποκτήθηκε με βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο από τη Juventus, αλλά φαινόταν ότι οι Reds θα μπορούσαν να επιστρέψουν την προσοχή τους στον παίκτη της Leipzig τον Ιανουάριο.

Η Liverpool συνδέεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ και πάλι με την απόκτηση του Sander Berge της Sheffield United, καθώς ο Klopp θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του.
Οι Reds λέγεται ότι ενδιαφέρθηκαν για τον Νορβηγό το καλοκαίρι, αλλά η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε, αλλά λόγω της σχετικά φτηνής τιμής του σε σύγκριση με πολλούς άλλους στόχους, η Liverpool θα μπορούσε να προσπαθήσει να εξασφαλίσει τελικά την υπογραφή του τον Ιανουάριο.

Μεγάλος στόχος της Liverpool ο James Maddison (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com