Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κώστας Τσιμίκας: «Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς ο Luis Diaz»

Κώστας Τσιμίκας: «Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς ο Luis Diaz»

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλη απώλεια θα είναι ο Luis Diaz από την ομάδα της Liverpool, αφού ο Κολομβιανός εξτρέμ υπέστη σοβαρό πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του από τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Diaz πιθανότατα θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο, αφού χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για ένα πρόβλημα με τον πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο.

Σαν αποτέλεσμα θα επεκτείνει τον χρόνο του Κολομβιανού στο περιθώριο σε περίπου πέντε μήνες συνολικα και είναι μια τεράστια οπισθοδρόμηση σε ένα σημείο όπου επρόκειτο να επιστρέψει στην δράση. Και μιλώντας μεταξύ της ήττας της Κυριακής από τη Lyon και της επερχόμενης συνάντησης των Reds με τη Μίλαν, ο Κώστας Τσιμίκας δεν μπορούσε να υποτιμήσει τον αντίκτυπο της κατάστασης, σε αυτόν και στους συμπαίκτες του.

«Είμαι πολύ, πολύ λυπημένος για τα νέα», είπε ο Τσιμίκας στην Football Daily για τον τραυματισμό του Ντίαζ. «Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά πάντα φέρνει καλή ενέργεια στην ομάδα, ακόμα κι αν δεν μιλά αγγλικά! Νιώθω πολύ, πολύ άσχημα για αυτόν γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και όταν παίζει βοηθάει πολύ την ομάδα.»

«Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, αλλά, όπως είπα, όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα, οπότε όποιος είναι έτοιμος, πρέπει να παίξει και να αποδώσει όπως έκανε ο Luis πριν.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com