Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν σκέφτεται να φύγει από την Liverpool ο Fabinho

Δεν σκέφτεται να φύγει από την Liverpool ο Fabinho

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, Ο Fabinho έχει συνδεθεί με την προοπτική να φύγει από τη Liverpool στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Η σύζυγος του Fabinho, Rebeca Tavares, γέλασε με τις εικασίες που συνδέουν τον σύζυγό της με μετακίνηση μακριά από τη Liverpool. Οι Reds, χρειάζονται απεγνωσμένα να ενισχύσουν τις τάξεις της μεσαίας γραμμής τους στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, αν και δεν φαίνεται ότι αυτό θα γίνει σε βάρος του Νο 3.

Δεν είναι μυστικό ότι η Liverpool ψάχνει για έναν μεσοεπιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Jurgen Klopp να παραδέχεται μάλιστα νωρίτερα αυτή τη σεζόν ότι, μπορεί να έχει εκτιμήσει λανθασμένα την έλλειψη βάθους που έχει στο κέντρο του γηπέδου. Με τους James Milner και Jordan Henderson να μεγαλώνουν σε ηλικία και τον Alex Oxlade-Chamberlain να είναι στην λήξη του συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν, η απόκτηση ενός μέσου αποτελεί προτεραιότητα στο Merseyside.

Αν και ο Klopp δεν θέλει να αντικαταστήσει τον Fabinho, όπως φαίνεται, ο 29χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Premier League μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, οδηγώντας σε εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους επόμενους που θα περάσουν από την πόρτα της εξόδου του Anfield.

Απαντώντας σε μια δημοσίευση ιστοσελίδας συγκέντρωσης ειδήσεων που ανέφερε την πιθανή αποχώρηση του Fabinho, η σύντροφός του Tavares απάντησε στην ενότητα των σχολίων με ένα emoji με γέλια. Κατά πως φαίνεται από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο πρώην αστέρας της Monaco δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την Liverpool και θα διεκδικήσει να παραμείνει στην τριάδα της μεσαίας γραμμής του Klopp.

Δεν σκέφτεται να φύγει από την Liverpool ο Fabinho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com