Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/12/2019 Νίκη-πρόκριση στον «τελικό» του Salzburg (vid)

Σαν σήμερα: 10/12/2019 Νίκη-πρόκριση στον «τελικό» του Salzburg (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp έδωσαν άλλο ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου», με αντίπαλο την Salzburg στην Αυστρία, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Κόκκινοι πήγαν στην Αυστρία, μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των 16, στον αγώνα του Anfield με τη Napoli δύο βδομάδες νωρίτερα. Και ήξεραν ότι με ήττα από την ομάδα του Jesse March θα συνέχιζαν στο Europa League, δεχόμενοι έτσι ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στο πρεστίζ τους ως πρωταθλητές Ευρώπης αλλά και στα οικονομικά τους.

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τόσο από τον Salah για τη Liverpool, όσο και από τον μετέπειτα Κόκκινο Minamino, ο οποίος καταταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Liverpool. Σε αυτό το παιχνίδι ο Haaland, κόντεψε επίσης να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, όμως εν τέλει τα δύο γκολ των Reds σε ισάριθμα λεπτά από τον Keita (57΄) και τον Αιγύπτιο (58′) έβαλαν μία και καλή φρένο στις φιλοδοξίες των Αυστριακών.

Με αυτή την νίκη, η Liverpool εξασφάλισε πέρα από την πρόκριση και την κορυφή του ομίλου. Πολύ λίγες μέρες αργότερα, έκλεισε η μεταγραφή του Minamino.

Το παιχνίδι στο Stadion Salzburg παρακολούθησαν 29.520 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ολλανδός D. Makkelie.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Σαν σήμερα: 10/12/2019 Νίκη-πρόκριση στον «τελικό» του Salzburg (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com