Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα 17 παιχνίδια της Liverpool που μπορεί να χάσει ο Diaz ως τον Μάρτιο

Τα 17 παιχνίδια της Liverpool που μπορεί να χάσει ο Diaz ως τον Μάρτιο

Δημοσιεύματα στην Κολομβία αναφέρουν ότι ο Luis Diaz πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από υποτροπή του τραυματισμού του στο γόνατο, με τη Liverpool να μην περιμένει να παίξει ξανά μέχρι τον Μάρτιο.

Και παρ’ όλο που αυτό παραμένει ανεπιβεβαίωτο προς το παρόν, με τον Jurgen Klopp να δηλώνει απλώς ότι ο ακραίος επιθετικός ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε περαιτέρω δοκιμές για τον τραυματισμό του, ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα αυτών των απουσιών, θα τον έβλεπε να χάνει μερικά βασικά παιχνίδια για τους Reds.

Ένα από τα θετικά του φετινού διαλείμματος στη μέση της σεζόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ότι ο Diaz, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στην Arsenal τον Οκτώβριο, θα έχανε μόνο λίγους αγώνες τελικά.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, εμφανίστηκε πίσω στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του στη Liverpool, στο προπονητικό κέντρο στο Dubai και αρχικά φαινόταν έτοιμος, να επιστρέψει στη δράση αργότερα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, στη συνέχεια προέκυψε την Παρασκευή ότι ο Diaz έφευγε από το Dubai για θεραπεία, αφού παραπονέθηκε για ενόχληση στο γόνατό του.

Μέχρι στιγμής, ο Σύλλογος παρέμεινε διστακτικός για την έκταση του προβλήματος, αλλά ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Pipe Sierra είναι ο πρώτος που ανέφερε τα νέα της χειρουργικής επέμβασης και ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα, γράφοντας ότι το θέμα είναι ένας πλάγιος παράπλευρος σύνδεσμος (LCL).

Αργότερα τον Ιανουάριο, οι Κόκκινοι ξεκινούν την συμμετοχή τους στο Κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Wolves, έχοντας προηγουμένως αναμετρηθεί στο πρωτάθλημα με Aston Villa (26/12), Leicester City (30/12) & Brentford (2/1), ενώ θα ακολουθήσουν Brighton & Chelsea στον 1ο μήνα του νέου έτους. Και παιχνίδια όπως με Everton και Newcastle πριν από τον Μάρτιο.

Ο πρώτος αγώνας της συνάντησης στο Champions League της Liverpool με την Real Madrid θα διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά ο DIaz ίσως να έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στον επαναληπτικό αγώνα στις 15 Μαρτίου.

Ο 4ος και ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας θα πραγματοποιηθούν επίσης πριν από τις αρχές Μαρτίου και πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Liverpool απέχει τρεις νίκες από έναν ακόμη τελικό του Carabao Cup, ο οποίος έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, καθιστώντας τον Diaz αμφίβολο να εμφανιστεί, εάν οι Κόκκινοι φτάνουν μέχρι εκεί. Ο Diaz θα χάσει φυσικά και την αγωνιστική επιστροφή του συλλόγου στη δράση στον θεσμό, με τη Manchester City στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο τραυματισμός του Diaz είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους Reds, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Diogo Jota δεν αναμένεται να εμφανιστεί ξανά τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Sierra δήλωσε επίσης ότι η Liverpool αναμένει τον Diaz να επιστρέψει τον Μάρτιο. Ένα τέτοιο χρονικό πλαίσιο θα σήμαινε ότι θα έχει χάσει πέντε μήνες της σεζόν σε εκείνο το στάδιο. Από τώρα έως τον Μάρτιο, οι Reds έχουν προγραμματιστεί να παίξουν σίγουρα 12 αγώνες, με αυτόν τον αριθμό να αυξάνεται ανάλογα με την πρόοδό τους στο Carabao Cup και FA Cup.

Συγκεντρωτικά, οι αγώνες της Liverpool μέχρι τον Μάρτιο που θα χάσει ο Luis Diaz:

Man City (A) – Carabao Cup γύρος των 16 – 22 Δεκεμβρίου
Aston Villa (A) – Premier League – 26 Δεκεμβρίου
Leicester (H) – Premier League – 30 Δεκεμβρίου
Brentford (A) – Premier League – 2 Ιανουαρίου
Wolves (H) – FA Cup 3ος γύρος – 7 Ιανουαρίου
Σε αναμονή αντιπάλου – Πιθανός προημιτελικός του Carabao Cup – Σ/Κ 9 Ιανουαρίου*
Brighton (A) – Premier League – 14 Ιανουαρίου
Chelsea (H) – Premier League – 21 Ιανουαρίου
Σε αναμονή αντιπάλου – Πιθανός ημιτελικός Carabao Cup 1ος αγώνας – Σ/Κ 23 Ιανουαρίου*
Σε αναμονή αντιπάλου – Πιθανός 4ος Γύρος Κυπέλλου Αγγλίας – Σ/Κ 28 Ιανουαρίου*
Σε αναμονή αντιπάλου – Πιθανός ημιτελικός του Carabao Cup 2ος αγώνας – Σ/Κ 30 Ιανουαρίου*
Wolves (A) – Premier League – 4 Φεβρουαρίου
Everton (H) – Premier League – 13 Φεβρουαρίου
Newcastle (A) – Premier League – 18 Φεβρουαρίου
Real Madrid (H) – Champions League – 21 Φεβρουαρίου
Crystal Palace (A) – Premier League – 25 Φεβρουαρίου
Σε αναμονή αντιπάλου – Πιθανός τελικός Carabao Cup – 26 Φεβρουαρίου*

• Οι αγώνες εξαρτώνται από τις προκρίσεις των Reds

Τα 17 παιχνίδια της Liverpool που μπορεί να χάσει ο Diaz ως τον Μάρτιο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com