Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ο Bellingham είναι απίστευτος και είναι μόλις 19 ετών!»

Henderson: «Ο Bellingham είναι απίστευτος και είναι μόλις 19 ετών!»

Ο Jude Bellingham είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Liverpool για μια κίνηση που θα μπορούσε να σπάσει το μεταγραφικό της ρεκόρ και ο αρχηγός των Reds Jordan Hendreson έπλεξε το εγκώμιο του.

Ο Darren Bent αποκάλυψε τις λεπτομέρειες μιας ανταλλαγής μηνυμάτων με τον Jordan Henderson, με τον πρώην διεθνή Άγγλο να δέχεται διθυραμβικές κριτικές για τον έφηβο σταρ από τον αρχηγό της Liverpool.

Ο Henderson σημείωσε το πρώτο γκολ της England κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-0 επί της Σενεγάλης στους «16» του World Cup, με το αριστερό του τελείωμα να έχει την ασίστ του αστέρα της Borussia Dortmund. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια δυνατή σχέση, με τον πανηγυρισμό τους ειδικότερα να αποδεικνύει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ του δίδυμου των μέσων.

Ο Bellingham συνεχίζει να συνδέεται με την μετακίνησή του στο Anfield, με τους Κόκκινους να λέγεται ότι πρωτοστατούν σε μια μεταγραφή, καθώς οι εκπρόσωποι του Bellingham φαίνεται να προτιμούν μια μετακίνηση στο Merseyside. Το συμβόλαιο του 19χρονου λήγει τον Ιούνιο του 2025, αλλά θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι έναντι 100 έως 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τέτοιες συναρπαστικές εξελίξεις για τη Liverpool, μια λαμπρή κριτική από τον αρχηγό της προσθέτει μόνο στον ενθουσιασμό και ο Bent μοιράζεται την ανταλλαγή απόψεων με τον πρώην συμπαίκτη του στη Sunderland, τον Henderson, δίνοντας μια εικόνα για το τι σκέφτεται για το πρώην αστέρι των ακαδημιών της Birmingham City.

Μιλώντας στο TalkSport, ο πρώην αστέρας της Totttenham, της Aston Villa και της Sunderland δήλωσε για τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Henderson: «Ο Bellingham είναι απίστευτος, είναι μόλις 19 ετών και παίζει με ένα είδος ατρόμητου, έτσι δεν είναι;». Πρόσθεσε: «Ο Bellingham είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει δει ποτέ. «Μπορεί να πάρει την μπάλα, να περάσει τους αντιπάλους, να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο.»

«Μου αρέσει πραγματικά αυτό που έχει κάνει. Πήγε στην Birmingham, ανέπτυξε το ταλέντο του και πήγε στην Borussia Dortmund, η οποία τον τελειοποίησε και τον έκανε παγκόσμιο παίκτη.»

«Θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο, επειδή έχει όλα τα χαρακτηριστικά. Είναι γρήγορος, δυνατός, ισχυρός, μπορεί να βάλει γκολ και να δει μια φανταστική πάσα.»

Henderson: «Ο Bellingham είναι απίστευτος και είναι μόλις 19 ετών!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com