Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Kosicke: «Ο Klopp θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool»

Mark Kosicke: «Ο Klopp θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool»

Ο Jurgen Klopp έχει συνδεθεί έντονα με τη θέση του Γερμανού ομοσπονδιακού προπονητή τις τελευταίες ημέρες, με τον Hansi Flick να δέχεται ισχυρές πιέσεις μετά την σοκαριστική αποχώρηση από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο ατζέντης του Jurgen Klopp, Marc Kosicke, φάνηκε να αποκλείει το ενδεχόμενο ο προπονητής της Liverpool να διαδεχθεί τον Hansi Flick στον πάγκο της Γερμανίας μετά την αποτυχία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Οι Γερμανοί τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου F, αφού πήραν μόλις τέσσερις βαθμούς από τους τρεις αγώνες τους, με την Ιαπωνία να είναι πρώτη στον όμιλο με έξι βαθμούς και την Ισπανία να έρχεται δεύτερη με διαφορά τερμάτων. Η νίκη με 4-2 επί της Κόστα Ρίκα την Πέμπτη δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Flick.

Ο Flick έχει δεχθεί αυξημένη κριτική και η θέση του αναμένεται να επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Γερμανία θα επανεξετάζει τι πήγε στραβά από την απογοητευτική της πορείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι το δεύτερο διαδοχικό τουρνουά στο οποίο οι Γερμανοί αποκλείονται στη φάση των ομίλων, αφού δεν κατάφεραν να προκριθούν και το 2018.

Ο Klopp έχει συνδεθεί από τότε με τη θέση του Γερμανού, αν ο Flick χάσει τη δουλειά του, ωστόσο, ο Kosicke φάνηκε να κλείνει αυτές τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι ο 55χρονος «σκοπεύει να εκπληρώσει» το συμβόλαιό του με τη Liverpool. Ο Klopp υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο τον Απρίλιο, το οποίο θα τον οδηγήσει μέχρι το τέλος της περιόδου 2025/26 – την 11η σεζόν του στον σύλλογο.

«Αυτό είναι ένα θέμα για τα μέσα ενημέρωσης», δήλωσε ο Kosicke στο Sky Germany. «Ο Jurgen έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και σκοπεύει να το εκπληρώσει».

Η σύντομη δήλωση έρχεται σε συνέχεια της επαναβεβαίωσης του Kosicke για την αφοσίωση του Klopp στο μακροπρόθεσμο πρότζεκτ της Liverpool τον περασμένο μήνα. Οι Reds έχουν περάσει ένα ασταθές ξεκίνημα στην διοργάνωση, κερδίζοντας μόλις έξι από τα 14 πρώτα παιχνίδια της Premier League, αλλά ο Klopp θέλει να βελτιώσει την τύχη τους με την επανέναρξη στο τέλος του μήνα.

Μιλώντας στις αρχές Νοεμβρίου, ο ατζέντης του Klopp δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Jurgen Klopp δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από την Liverpool FC. Το γεγονός ότι θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα αυτή τη σεζόν λόγω της προηγούμενης εξαντλητικής σεζόν λήφθηκε υπόψη από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πριν από την έναρξη της σεζόν.»

«Ο Jurgen απολαμβάνει την υποστήριξη των υπευθύνων και βρίσκεται σε τακτική επαφή μαζί τους. Αγαπά τον σύλλογο, την ομάδα του και τους οπαδούς και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και να ολοκληρώσει με επιτυχία τη μετάβαση στο Liverpool. Δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 για το τίποτα».

Hansi Flick: «Ο Klopp θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com