Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εμπιστεύεται τους παίκτες από την ακαδημία της ομάδας ο Klopp

Εμπιστεύεται τους παίκτες από την ακαδημία της ομάδας ο Klopp

Ο Jurgen Klopp έκανε τον διευθυντής των Ακαδημιών της Liverpool Alex Inglethorpe να «συγκινηθεί» με την απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Layton Stewart τον περασμένο μήνα. Ήταν μια περήφανη στιγμή για την ακαδημία.

Ο Alex Inglethorpe, λέει ότι δυσκολεύτηκε να μην είναι συγκινημένος όταν ο Layton Stewart έκανε τελικά το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον περασμένο μήνα. Ο επιθετικός ξεκίνησε στην κορυφή καθώς οι Reds αντιμετώπισαν την Derby County στο EFL Cup.

Μια εμφάνιση που άργησε να έρθει. Ο Stewart ήταν ένα «όνομα» στην ομάδα νέων για χρόνια, σκοράροντας για «πλάκα» σε όλες τις κατηγορίες. Οι τραυματισμοί ωστόσο, κινδύνευσαν να εκτροχιάσουν την καριέρα του ακριβώς στο τελευταίο στάδιο, πριν την ένταξή του στην πρώτη ομάδα.

Καθώς βρισκόταν στο κατώφλι του να πάρει λεπτά συμμετοχής στην ομάδα, ο Stewart υπέστη έναν τρομερό τραυματισμό στο γόνατο. Του πήρε αρκετό χρόνο για να επανέλθει. Τελικά, όμως, κέρδισε μια θέση στις σκέψεις του Jurgen Klopp και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τον περασμένο μήνα.

Ο Inglethorpe συγκινήθηκε όταν το είδε – μια περήφανη στιγμή για ολόκληρη την ακαδημία. «Είναι δύσκολο να μην αισθάνεσαι συγκινημένος όταν βλέπεις ένα αγόρι σαν τον Layton να φτάνει από την ηλικία των έξι ετών στην πρώτη ομάδα», δήλωσε ο Inglethorpe στην Liverpool Echo. «Το ταξίδι που έχουν κάνει – όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι γονείς και η οικογένειά τους – χρειάζονται 10 χρόνια για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.»

«Οπότε για τον Layton που τα κατάφερε και επέστρεψε μετά από έναν αρκετά σημαντικό τραυματισμό, είναι μια περήφανη στιγμή για όλους, συμπεριλαμβανομένου και εμού».

Ο Jurgen Klopp είναι τρομερός με τους νεαρούς παίκτες της Liverpool και είναι πάντα χαρούμενος που τους εμπιστεύεται. Πιστεύουμε ότι ο Stewart θα είχε κάνει το ντεμπούτο του πριν από έναν και πλέον χρόνο, αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός. Το γεγονός ότι ο Ben Doak παίζει στα 16 του σίγουρα το υποδηλώνει αυτό ούτως ή άλλως. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα πάει ο Stewart από εδώ και πέρα. Δεν είχε το πιο εύκολο παιχνίδι απέναντι στην Derby, αλλά η αρχή είναι αρχή. Και ως κάποιος που είναι λίγο λιγότερο έμπειρος από τους περισσότερους της ηλικίας του μετά από ένα χρόνο εκτός παιχνιδιού, μπορεί πιθανότατα να βελτιωθεί περισσότερο από ό,τι νομίζεται. Σίγουρα δεν είναι ένα όνομα που θα εξαφανιστεί.

Εμπιστεύεται τους παίκτες από την ακαδημία της ομάδας ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com