Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool πρόκειται να τερματίσει τον δανεισμό του Billy Koumetio

Η Liverpool πρόκειται να τερματίσει τον δανεισμό του Billy Koumetio

Η Liverpool πρόκειται να λήξει τον δανεισμό του Billy Koumetio από την Austria Vienna, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο κεντρικός αμυντικός των Reds, που ονομάστηκε «Billy the kid» από τον προπονητή Jurgen Klopp, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Liverpool εναντίον της Midtjylland τον Δεκέμβριο του 2020. Με αυτόν τον τρόπο ο Koumetio έγινε ο νεότερος παίκτης του συλλόγου στο Champions League.

Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε βασικός σε ένα παιχνίδι του Carabao Cup εναντίον της Leicester και έκτοτε ο 20χρονος αμυντικός έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Εν όψει της τρέχουσας περιόδου, η Liverpool αποφάσισε να στείλει τον Koumetio δανεικό για να πάρει κανονικό χρόνο συμμετοχής. Στη συνέχεια, η Austria Vienna υπέγραψε τον κεντρικό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού για όλη τη σεζόν μέχρι τον Ιούνιο.
Έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν ως βασικός για την αυστριακή ομάδα της Bundesliga, ο Koumetio έχασε τη θέση του και τώρα αγωνίζεται στην ομάδα Young Violets της Βιέννης, μια εφεδρική ομάδα που παίζει στη δεύτερη κατηγορία.

Το Football Insider υποστηρίζει ότι η Liverpool έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να ανακαλέσει τον Koumetio από τον δανεισμό του τον Ιανουάριο. Ο παίκτης έχει πραγματοποιήσει μόλις μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η Vienna επέλεξε την εμπειρία του Lucas Galvao δίπλα στον Matteo Meisl ή τον Johannes Handl στο κέντρο της άμυνας, αντί για τον νεαρό της Liverpool. Πράγματι, οι αυστριακές ομάδες λαμβάνουν ένα μικρό χρηματικό μπόνους για κάθε λεπτό που οι αυστριακοί παίκτες βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που μπορεί να επηρέασε τις ευκαιρίες του Koumetio για την πρώτη ομάδα εκεί.

Η επιστροφή στο Anfield θα έδινε στον αμυντικό την καλύτερη ευκαιρία να βρει νέο σύλλογο τον Ιανουάριο. Ο νεαρός παίκτης της Liverpool, που το συμβόλαιό του λήγει το 2025, βρίσκεται πίσω από τους Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Joel Matip, Joe Gomez και Nat Phillips στην «ιεραρχία» των αμυντικών της Liverpool.

Η Liverpool πρόκειται να τερματίσει τον δανεισμό του Billy Koumetio
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com