Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέσω των social media ενημέρωσε ο Gordon για την αποκατάσταση του

Μέσω των social media ενημέρωσε ο Gordon για την αποκατάσταση του

Η Liverpool ελπίζει να δει τον Kaide Gordon πίσω στη δράση μετά το χειμερινό διάλειμμα, αλλά ο νεαρός ακραίος επιθετικός δεν είναι ακόμα σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση μετά από εννέα μήνες εκτός.

Είναι μια μακρά διαρκείας διαδικασία για τον Gordon, ο οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών από την τελευταία του εμφάνιση του με την ομάδα U21 τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η μετεγγραφή των 3,4 εκ. λιρών από την Derby County, έκλεισε τα 18 του χρόνια τον Οκτώβριο, μετά από μια σημαντική συμμετοχή στην περσυνή χρονιά, που τον είδε να αγωνίζεται τέσσερις φορές για την πρώτη ομάδα και να σκοράρει το πρώτο του γκολ.

Αλλά αυτή τη στιγμή είναι εκτός δράσης με πρόβλημα στη λεκάνη, με την τελευταία ενημέρωση από τον Σύλλογο, να είναι ότι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός έχει περιορίσει την ικανότητά του να προπονείται και παρόλο που παραμένει σταθερά στα σχέδια του Jurgen Klopp για την πρώτη ομάδα, η εμφάνιση του Ben Doak χρησιμεύει ως υπενθύμιση της «ευθραυστότητας» της καριέρας ενός νεαρού παίκτη στο κορυφαίο επίπεδο.

Ως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή, ο Gordon δεν προπονείται ακόμη σε εξωτερικό χώρο σε σταθερό έδαφος, με τον έφηβο να ενημερώνει την κατάστασή του, μέσω της ιστορίας του στο Instagram την περασμένη Τετάρτη.

Σε ένα σύντομο βίντεο, μπορείτε να δείτε τον νεαρό επιθετικό σε έναν διάδρομο AlterG στο προπονητικό κέντρο AXA, με την τεχνολογία κατά της βαρύτητας που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις κρούσεις κατά το τρέξιμο.

Ο επίσημος ιστότοπος της AlterG εξηγεί ότι βοηθά στην «γρηγορότερη αποκατάσταση, την προπόνηση ενώ προστατεύει ή αναρρώνει από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση ή αυξάνει τον όγκο της προπόνησης ελαχιστοποιώντας τους τραυματισμούς που σχετίζονται με το άγχος».

Προσθέτει: «Χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο αέρα υπό πίεση για ομοιόμορφη μείωση του φορτίου της βαρύτητας και του σωματικού βάρους σε ακριβείς αυξήσεις επί τοις εκατό, το AlterG επιτρέπει στους ασθενείς και τους αθλητές να κινούνται απεριόριστα και χωρίς πόνο – αποκαθιστώντας και χτίζοντας μυϊκή δύναμη, εύρος κίνησης, ισορροπία, λειτουργία. και φυσικής κατάστασης. Καμία άλλη τεχνολογία χωρίς βαρύτητα δεν προσφέρει τόση ακρίβεια και άνεση».

Η θεωρία είναι ότι ο Gordon είναι σε θέση να διατηρήσει και να οικοδομήσει τη συνολική του φυσική κατάσταση, ενώ μειώνει σημαντικά τις πιθανότητές του να υποστεί υποτροπή ή περαιτέρω ζημιά στον τρέχοντα τραυματισμό του.

Η προπονητική ομάδα της Liverpool στη συνέχεια θα αυξήσει σταδιακά τον ρυθμό προπόνησης του, συμπεριλαμβανομένου του τρεξίματος σε εξωτερικούς χώρους, της προπόνησης ενδυνάμωσης, της δουλειάς με μπάλα και τελικά, της προπόνησης πλήρους επαφής.

Φαίνεται ότι υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά για τον Gordon και για την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα, αλλά υπάρχουν ελπίδες πως θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι στο Dubai. για το προπονητικό προόγραμμα του επόμενου μήνα.

«Οι συνθήκες για προπόνηση και αποκατάσταση στο Dubai είναι πολύ, πολύ καλές», είπε ο Pep Lijnders στο LiverpoolFC.com νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Η αλλαγή περιβάλλοντος είναι πάντα ένας ευπρόσδεκτος παράγοντας όταν αναρρώνεις από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό».

Μέσω των social media ενημέρωσε ο Gordon για την αποκατάσταση του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com