Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρονται για τον Naby Keita οι Juventus και PSG»

«Ενδιαφέρονται για τον Naby Keita οι Juventus και PSG»

Για την απόκτηση του μέσου της Liverpool, Naby Keita, θα κινηθούν το καλοκαίρι οι Juventus και Paris Saint-Germain, σύμφωνα με τον Neil Jones.

Ο αξιόλογος δημοσιογράφος, μέσω της στήλης του στο Substack, επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των Calcio Mercato και Fabrizio Romano, τα οποία υποστήριζαν πως η Liverpool δεν έχει καμία διάθεση να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον μέσο από την Γουϊνέα.

Ο Keita έφτασε στο λιμάνι το 2018 από τη RB Leipzig έναντι ενός πολύ μεγάλου ποσού, με την ελπίδα πως θα «έδενε» τα χαφ της Liverpool, προσφέροντας και δημιουργία και αστέρευτες δυνάμεις.

Δύσκολα κάποιος μπορεί να πει πως ανά περιόδους δεν έδειξε αυτά τα στοιχεία ο Naby, όμως τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα τραυματισμών περιόρισαν το χρόνο του στον αγωνιστικό χώρο. Το ρεκόρ συμμετοχών στο πρωτάθλημα είναι στο πολύ χαμηλό αριθμό των 16, ενώ τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο, παλεύοντας με έναν ακόμη τραυματισμό.

Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και από τη στιγμή που έγινε μία πρώτη διερευνητική επαφή με τη πλευρά του παίκτη, φάνηκε ότι η διαφορά είναι μία που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Βλέπετε, ο παίκτης μπορεί να αδυνατεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, όμως θεωρεί πως αξίζει… επιβράβευσης, γεγονός που δεν βρίσκει σύμφωνη την ομάδα. Ο Keita είναι «αδυναμία» του Klopp, όμως οι απαιτήσεις του, όχι τόσο στις οικονομικές απολαβές, όσο στην διασφάλιση χρόνου συμμετοχής, κάνουν το ενδεχόμενο ανανέωσης να μοιάζει με… μυθιστόρημα του Αισώπου.

Ο αρχηγός της εθνικής Γουινέας θα αποχωρήσει καθώς φαίνεται το καλοκαίρι, με πληροφορίες του Neil Jones να αναφέρουν πως τόσο η Juventus, όσο και η Paris Saint-Germain ετοιμάζουν προτάσεις, με το όνομα του Keita να είναι προφανώς ακόμη πόλος έλξης κορυφαίων συλλόγων.

Πολύ δύσκολα θα δούμε και του χρόνου τον Keita στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com