Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ramy Abass για τον Salah και το συμβόλαιο του

Ο Ramy Abass για τον Salah και το συμβόλαιο του

Ο μάνατζερ του Mo Salah, Raby Abass Issa σε μια σπάνια συνέντευξη του, μίλησε για τον Αιγύπτιο σταρ και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε εκείνος με τη Liverpool το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αρχικά μίλησε για τη φετινή σεζόν του Mo:

“ Είναι μια επανάληψη για εκείνον σε ατομικό επίπεδο, επειδή έχει κερδίσει κάθε μεμονωμένο βραβείο που μπορεί να κερδίσει, ενώ παίζει και στο ισχυρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο. ”

“ Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα της ομάδας, ναι, δεν ήταν η πιο τυχερή του χρονιά. Αλλά ελπίζω ότι αυτή τη σεζόν μπορεί να πάρει ένα από τα δύο πιο σημαντικά βραβεία. ”

“ Είναι πολύ εύκολο να ασκείς κριτική, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είσαι αυτός που επικρίνεται παρά αυτός που κάθεται εκεί και δεν κάνει τίποτα και απλώς ασκεί κριτική. ”

“ Οπότε υποστηρίζω πλήρως αυτά που λέει, πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει πραγματικά να τον ακούσει. Σε όλους τους τομείς είναι το μόνο πραγματικά διεθνές αραβικό παγκόσμιο σύμβολο. “

Για το νέο του συμβόλαιο πρόσθεσε:

“ Είναι καλό να ξέρεις πού θα είναι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, αλλά όταν κάποιος παίζει ποδόσφαιρο τόσα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο – δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλά κίνητρα. ”

“ Ακόμα και όταν μπαίνει στο γήπεδο, δεν σκέφτεται τα συμβόλαια ή αυτά τα πράγματα, απλώς ζει τη στιγμή και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για οποιαδήποτε ομάδα, ανεξάρτητα από το πού παίζει. ”

Ο Mo Salah είναι και φέτος πρώτος σκόρερ της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com