Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Κοίταξα τον θάνατο στα μάτια, ήταν μια τρομερή εμπειρία!»

Virgil van Dijk: «Κοίταξα τον θάνατο στα μάτια, ήταν μια τρομερή εμπειρία!»

Ο Ολλανδός αμυντικός της Liverpool προετοιμάζεται για μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα δεδομένων όλων των δυσκολιών που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Σε συνέντευξη του στη Mirror, ο Virgil van Dijk αναφέρθηκε στην παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία του, ενώ αγωνιζόταν στην Groningen. Τον Απρίλιο του 2011, σε ηλικία 20 ετών, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω οξείας περιτονίτιδας, όπου και παρέμεινε για 13 μέρες.

«Κοίταξα τον θάνατο στα μάτια – και ήταν μια τρομερή εμπειρία», είπε ο van Dijk. «Για πρώτη φορά στη ζωή μου, το ποδόσφαιρο δεν σήμαινε τίποτα για μένα. Δεν ήταν καθόλου σημαντικό. Η μητέρα μου και εγώ προσευχόμασταν στον Θεό και, για να είμαι ειλικρινής, συζητούσαμε διάφορα σενάρια.»

Τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα που ο van Dijk συνέταξε ακόμη και την διαθήκη του όσο ήταν στο νοσοκομείο. «Κάποια στιγμή, έπρεπε να υπογράψω αυτά τα έγγραφα. Ήταν διαθήκη. Αν πέθαινα στο νοσοκομείο, μέρος των χρημάτων μου θα πήγαινε στη μαμά μου», είπε ο van Dijk.
«Κανείς δεν ήθελε να θίξει αυτό το θέμα, αλλά έπρεπε να αντιμετωπιστεί, γιατί υπήρχε πιθανότητα να πεθάνω εκεί…»

«Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν σωλήνες και καλώδια στο σώμα μου. Το σώμα μου είχε σπάσει. Δεν ήμουν ικανός για τίποτα. Τα χειρότερα πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου».

Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του Van Dijk ότι, η απίστευτη φυσική του κατάσταση ήταν ο μόνος λόγος που είχε επιβιώσει από τις θανατηφόρες συνθήκες. Πέρασε αρκετές ημέρες στην εντατική, πριν τελικά του επιτραπεί να επιστρέψει στις προπονήσεις με την Groningen.

Virgil van Dijk: «Κοίταξα τον θάνατο στα μάτια, ήταν μια τρομερή εμπειρία!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com