Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Είμαι πολύ ανακουφισμένος που τελείωσε τώρα»

Jurgen Klopp: «Είμαι πολύ ανακουφισμένος που τελείωσε τώρα»

Πολύ ανακουφισμένος που ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο Jurgen Klopp σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ.

Τα δύο τέρματα του «μουντιαλικού» Darwin Nunez και το ένα του αναγεννημένου Roberto Firmino υπέγραψαν τη νίκη της Liverpool επί της Southampton για τη τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή. Παρά την βελτιωμένη εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα καταφέρνοντας να κερδίσει τις Tottenham και Southampton, παιχνίδια που ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε πως ήθελε «απελπισμένα» να κερδίσει, η διακοπή πιστεύεται ότι θα λειτουργήσει ως βάλσαμο στα φετινά προβλήματα.

«Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος που ήρθε η διακοπή τώρα. Πριν δύο εβδομάδες σκεφτόμουν αυτά τα δύο παιχνίδια και ήθελα απελπισμένα πολύ να πάρουμε τους έξι βαθμούς. Τα παιδιά πάλεψαν πολύ και το άξιζαν. Κάναμε ένα πολύ οδυνηρό ξεκίνημα στο Champions League, αλλά μετά η απόδοση μας ήταν πειστική, οπότε αυτό είναι καλό, προχωρήσαμε και στο Carabao Cup, οπότε αυτό επίσης είναι καλό. Συνεπώς υπάρχουν και θετικά στοιχεία, αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, έτσι θα κάνουμε τη σωστή προετοιμασία για να μειώσουμε τη διαφορά.»

Οι πολλοί τραυματισμοί ήταν ένας, ίσως ο κυριότερος, από τους παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, με τον Jurgen Klopp να ελπίζει σε περισσότερη τύχη ενόψει της συνέχειας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσοι ποδοσφαιριστές δε μεταβούν στο Κατάρ, θα κάνουν μία μίνι προετοιμασία σε προπονητικό κέντρο στο Dubai.

«Το πρόβλημα μας καθ’ όλο το πρώτο μέρος της σεζόν είναι ότι έπρεπε να χρησιμοποιούμε τους ίδιους παίχτες πολύ συχνά, χωρίς καμία διακοπή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής και οι παίχτες θα πάνε κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό και για τους παίχτες. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, οφείλουμε να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε τρεις εβδομάδες να δουλέψουμε σωστά με ένα μεγάλο γκρουπ παιχτών για να είμαστε έτοιμοι για ένα απαιτητικό δεύτερο μισό της σεζόν.»

Τέλος ο προπονητής των reds δήλωσε:
«Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνουμε σε καλή κατάσταση, χωρίς επιπλέον τραυματισμούς, γιατί είχαμε ήδη αρκετούς. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε πιο τυχεροί σε αυτό το κομμάτι στη συνέχεια της χρονιάς, αυτό θα μας βοηθούσε αρκετά. Εάν δε συμβεί αυτό, θα πρέπει να παλέψουμε με όσους παίχτες έχουμε υγιείς.»

Jurgen Klopp: «Είμαι πολύ ανακουφισμένος που τελείωσε τώρα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com