Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε ο Reina στον ισχυρισμό του Van Dijk για τον Carragher

Απάντησε ο Reina στον ισχυρισμό του Van Dijk για τον Carragher

Ο Virgil Van Dijk έκανε ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο καθώς ισχυρίστηκε ότι ο παλαίμαχος άσσος της Liverpool Jamie Carragher δε θα χωρούσε στη σημερινή ομάδα του Jurgen Klopp.

Ο πρώην αρχηγός της Liverpool και νυν σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων, δεν το πήρε αψήφιστα και ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία της ενδεκάδας, στην οποία προφανώς και ήταν μέλος, από τον αγώνα που είχε δώσει η Liverpool το 2009 με την Real Madrid την οποία και απέκλεισε με συνολικό σκορ 5-0. Η Real Madrid θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Liverpool για τους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όλοι ελπίζουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τότε.

Ένα ακόμα μέλος εκείνης της ομάδας, ο τερματοφύλακας Pepe Reina, σχολίασε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Carragher, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα θα ήσουν στην εντεκάδα φίλε μου, είμαι σίγουρος πως αστειευόταν. Αν όχι στην εντεκάδα τότε τουλάχιστον στην αποστολή.» και συνόδευσε το σχόλιο του με αρκετές φατσούλες που γελάνε, για να προσδώσει αίσθηση χιούμορ στην ανάρτηση του.

Σίγουρα ο VVD ήθελε να υπερασπιστεί τους τωρινούς συμπαίκτες του με τη δήλωση του αυτή, καθώς οι Joe Gomez, Ibrahima Konate και Joel Matip είναι όντως εξωπραγματικοί αμυντικοί όταν βρίσκονται στη μέρα τους. Aλλά το ίδιο και ο Jamie Carragher, ο οποίος στο πικ των δυνατοτήτων του θα βρισκόταν σίγουρα στο ρόστερ της σημερινής ομάδας.

Θα ήταν τρομερό να μπορούσαμε να απολαύσουμε μία εντός του γηπέδου συνεργασία του Ολλανδού 3ου αρχηγού των Κόκκινων, με τον Άγγλο πρώην υπαρχηγό της ομάδας για να διαπιστώσουμε πώς θα ήταν. Ας ελπίσουμε ο σημερινός ηγέτης της αμυντικής γραμμής της ομάδας, να καταφέρει ότι και ο 44χρονος πλέον παλαίμαχος και να αποκλείσει με τη βοήθεια των συμπαικτών του τη Real Madrid.

Απάντησε ο Reina στον ισχυρισμό του Van Dijk για τον Carragher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com