Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Sadio Mane

Κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Sadio Mane

Τα όνειρα του Sadio Mane για το Παγκόσμιο Κύπελλο φαίνεται πως γίνονται καπνός, αφού ο Σενεγαλέζος σταρ υπέστη τραυματισμό στην κνήμη, στο 15′ του αγώνα της Bayern Munich με την Werder Bremen, το βράδυ της Τρίτης.

Η θέση του πρώην αστεριού της Liverpool Sadio Mane στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού του. Ο νικητής του AFCON κατευθύνθηκε κατευθείαν προς το τούνελ των αποδυτηρίων, αφού αντικαταστάθηκε από τον Leroy Sane και αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο Mane χρειαζόταν ακτινογραφία, για να εκτιμηθεί τυχόν ζημιά στο πόδι του, αφήνοντας τις φιλοδοξίες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο να κρέμονται στην κόψη του ξυραφιού.

Σύμφωνα με το BBC Sport, ο προπονητής της Bayern Julian Nagelsmann δήλωσε: «Θα πρέπει να κάνει ακτινογραφία για να δούμε τι έχει συμβεί. Δέχτηκε ένα χτύπημα στο κνημιαίο πλάτωμα [το κεφάλι της κνήμης]. Είναι ένα επώδυνο σημείο».

Ο βοηθός προπονητή της Bayern Dino Toppmoller κινήθηκε αργότερα για να διαψεύσει τους φόβους ότι θα χάσει το τουρνουά. Ο Toppmoller δήλωσε: «Δεν κάτι πολύ σοβαρό και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο».

Σήμερα το πρωί η L’EQUIPE, έγραψε στο Twitter: «Εκτός λόγω τραυματισμού κατά τη διάρκεια της νίκης της Bayern Munich επί της Werder Bremen (6-1) το βράδυ της Τρίτης, ο Σενεγαλέζος Sadio Mane δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η στήλη μας πάντως εύχεται γρήγορα περαστικά στον πρώην άσσο της Ομάδας μας και να πραγματοποιήσει το όνειρο της συμμετοχής του στο Mundial.

Κινδυνεύει να χάσει το Παγκοσμιο Κύπελλο ο Sadio Mane
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com