Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΌΧΙ στην Κακοποίηση των Παιδιών από την Derby County

ΌΧΙ στην Κακοποίηση των Παιδιών από την Derby County

ΌΧΙ στην Κακοποίηση των Παιδιών από την Derby County

Η Derby County θα έχει έναν «ειδικό» χορηγό στη φανέλα της όταν θα αγωνιστεί στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης, για να αντιμετωπίσει τη Liverpool στον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Τα «Κριάρια» ανακοίνωσαν ότι η Εθνική Εταιρεία για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Παιδιών (NSPCC), έχει λάβει ως δώρο τη χορηγία της φανέλας του συλλόγου, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Anfield.

Οι φανέλες των Rams δεν έχουν χορηγό μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, αφού για τις τέσσερις τελευταίες σεζόν στο πρωτάθλημα της Championship, ήταν χορηγός η βρετανική εταιρεία online καζίνο 32Red με έδρα το Γιβραλτάρ. Από την Τετάρτη και μετά ο σύλλογος θα έχει έναν πολύ πιο ευγενή σκοπό, αφού έκανε αυτή τη χειρονομία στην NSPCC για να εμφανίσει το λογότυπό της στη φανέλα της πρώτης ομάδας, για το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23.

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι διεξήχθησαν λεπτομερείς συζητήσεις, σχετικά με το ποιος θα ήταν ο χορηγός της φανέλας, μετά την εξαγορά από την Clowes Developments, πριν επιλέξουν να δώσουν σε μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση με μεγάλη επιρροή στα East Midlands, το χώρο στις εμφανίσεις τους, με την NSPCC να είναι η «ομόφωνη επιλογή» μετά από αρκετές θετικές συζητήσεις τον τελευταίο μήνα, με άλλες αξιόλογες οργανώσεις που επίσης εξετάστηκαν.

Προσθέτουν επίσης σε δήλωσή τους ότι, αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί από τις φανέλες τους σε μια παρουσία στους πίνακες των συνεντεύξεων, στην ιστοσελίδα, στα διαφημιστικά στοιχεία LED και στην ευρύτερη διαφήμιση, κατά τη διάρκεια των αγώνων γύρω από το Pride Park. Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας του συλλόγου θα είναι ο επαναληπτικός αγώνας του πρώτου γύρου του FA Cup με την Torquay United, την εβδομάδα που αρχίζει στις 14 Νοεμβρίου.

Ο ιδιοκτήτης David Clowes αναφέρεται στη δήλωση, λέγοντας: «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την NSPCC. Το να μπορέσουμε να αναδείξουμε ένα τόσο αξιόλογο φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας των παιδιών για πάνω από έναν αιώνα, ήταν μια από τις πιο εύκολες αποφάσεις που μπορούσαμε να πάρουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com