Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στο City Ground

Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στο City Ground

H Liverpool πέρυσι έχασε τρία παιχνίδια με έναρξη στις 14.30, μεταξύ των οποίων αυτό στην έδρα της Nottingham Forest.

Η Liverpool ήταν απογοητευτική για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο City Ground και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Nottingham Forest, η οποία βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού πριν ξεκινήσει η αγωνιστική.

Μοναδικό γκολ από τον Awoniyi, με την Liverpool να παρουσιάζει και πάλι σοβαρά αμυντικά προβλήματα.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Curtis Jones για πρώτη φορά φέτος στη σύνθεση της και τον James Milner στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Reds στο City Ground.

Μόλις στο 9’ είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία οι παίκτες του Klopp, με τον Henderson να σταματά το σουτ του Carvalho από κοντινή απόσταση, για να ακολουθήσει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα κεφαλιά του Firmino, μετά από κόρνερ, που όμως κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί για πρώτη φορά στο 19’, με τον Kouyate να πλασάρει εκτός περιοχής και τον Alisson να μπλοκάρει και στο 23’ η Liverpool απάντησε στην ευκαιρία, με δική της κεφαλιά του Carvalho που κατέληξε άουτ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, είχε τελική και ο Salah, η οποία ήταν όμως αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Henderson και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Lingard σούταρε στην αγκαλιά του Alisson.

Η Liverpool θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 37’, όμως ο van Dijk που πήρε την κεφαλιά σε εξαιρετική εντός περιοχής θέση, θέλησε να γυρίσει για τον Firmino, αντί να προσπαθήσει να σκοράρει ο ίδιος.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη Liverpool, αφού αρχικά η προσπάθεια του Carvalho έφυγε πολύ ψηλά και στη συνέχεια βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση φάουλ, σημάδεψαν αρχικά το δοκάρι με τον Awoniyi, ο οποίος στη συνέχεια έγραψε το 1-0 με το rebound, με τον Alisson εξουδετερωμένο.

Ο Elliott προσπάθησε να ισοφαρίσει με καλό σουτ αμέσως μετά, ωστόσο ο Henderson απομάκρυνε σε κόρνερ και από την αντεπίθεση που έβγαλε η Forest, ήταν ο Milner εκείνος που έκοψε με εξαιρετικό τάκλιν το πλασέ του Gibbs-White, πριν εκείνος γράψει το 2-0. 

Στο 62’ έγιναν και οι πρώτες αλλαγές του Klopp, καθώς οι Alexander-Arnold και Henderson πέρασαν αντί των Milner και Carvalho.

Η εικόνα της ομάδας όμως δεν αλλαξε και ήταν ο Alisson εκείνος που διατήρησε το 1-0, αποκρούοντας το πλασέ του Johnson στο 69’. Παρόμοια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Curtis ένα δίλεπτο αργότερα, με τον Henderson να μπλοκάρει.

Στο 76ο λεπτό ο Oxlade-Chamberlain πραγματοποίησε το φετινό του ντεμπούτο, αντικαθιστώντας τον Firmino και στο 77’ ήταν ο Alisson εκείνος που σταμάτησε το πλασέ του Yates, για να παραμείνει το 1-0.

Στο 85’ οι Reds έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο ματς, όταν ο Robertson γύρισε σωστά και ο Trent πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Henderson απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια ο Salah σούταρε ψηλά.

Ούτε ένα λεπτό δεν πέρασε και ο Alisson χρειάστηκε ξανά, για να διατηρήσει το 1-0, όταν ο Yates βρέθηκε σε θέση για γκολ, με τον Βραζιλιάνο να τον σταματά, πραγματοποιώντας μια μεγάλη επέμβαση.

Στο δεύτερο των καθυστερήσεων ήταν και πάλι ο Henderson εκείνος που απέτρεψε την ισοφάριση, πάνω σε κεφαλιά του van Dijk, ο οποίος είχε μείνει μόνος στην καρδιά της περιοχής της Forest, ο οποίος απέκρουσε και τη κεφαλιά του Salah στο 95’.

Liverpool: Alisson, Milner (Alexander-Arnold 62′), Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Jones, Elliott, Carvalho (Henderson 62′), Salah, Firmino (Oxlade-Chamberlain 76′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα του Ajax.

Ήττα και στο City Ground.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com