Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Επαφή» της City με τους fans της για τα συνθήματα του Hillborough

«Επαφή» της City με τους fans της για τα συνθήματα του Hillborough

Η Manchester City πρόκειται να επικοινωνήσει με τους οπαδούς της που παρακολουθήσαν τον αγώνα του συλλόγου με τη Liverpool στο Anfield, μετά από προσβλητικά συνθήματα για την τραγωδία στο Hillsborough.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της Manchester City ακούστηκαν να τραγουδούν για την τραγωδία του 1989 που είχε ως αποτέλεσμα 97 άτομα να χάσουν τη ζωή τους. Υπήρχαν επίσης αναφορές για γκράφιτι παρόμοιας φύσης, που τοποθετήθηκαν μέσα στο γήπεδο και στις περιοχές γύρω από αυτό.

Σύμφωνα με την Athletic, η Hillsborough Survivors Support Alliance επικοινώνησε με τους πρωταθλητές της Premier League, ζητώντας τους να κάνουν μια δημόσια δήλωση καταδικάζοντας τις ενέργειες ορισμένων οπαδών και ο σύλλογος απάντησε υποσχόμενος να επικοινωνήσει με όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα με τη Liverpool.

«Λυπούμαστε που διαβάσαμε ότι, εσείς και άλλες οικογένειες επηρεαστήκατε από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή, ιδιαίτερα λόγω των προσωπικών σας διασυνδέσεων με την τραγωδία του Hillsborough», αναφέρεται στην απάντηση.

«Ως σύλλογος καταδικάζουμε σθεναρά τα συνθήματα ή το τραγούδι με συνειρμούς σε ποδοσφαιρικές τραγωδίες και θα συνεχίσουμε να επιβάλλουμε κυρώσεις σε εκείνα τα άτομα που θεωρούνται υπεύθυνα για μια τέτοια συμπεριφορά.»

«Παράλληλα με την καταδίκη της συμπεριφοράς αυτής της φύσης, στεκόμαστε δίπλα στους οπαδούς της Liverpool στην επέτειο του Hillsborough κάθε χρόνο για να θυμόμαστε όσους έχασαν δυστυχώς τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, υποστηρίζουμε επίσης τις ενέργειες πολλών οργανώσεων που συνεχίζουν να εκπαιδεύουν το ευρύτερο κοινό για την τραγωδία και εκείνων που ζητούν να αναληφθεί θετική δράση μέσω της εκστρατείας Hillsborough Law.»

«Μετά από την συνάντηση μεταξύ των συλλόγων μας, θα επικοινωνήσουμε με όλα τα μέλη των εισιτηρίων διαρκείας για να επαναλάβουμε ότι, αυτό το είδος μίσους συνθημάτων και τραγουδιού, δεν έχει θέση στο παιχνίδι και απαιτούμε από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας που δεν θα ασχοληθούν ποτέ με τέτοια συμπεριφορά, να φωνάξει και να αναφέρει οποιοδήποτε άτομο κάνει κάτι τέτοιο».

Δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη δημόσια δήλωση συγνώμης από τη επίσημη Man City, παρ’ όλα αυτά.

«Επαφή» της City με τους fans της για τα συνθήματα του Hillborough
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com