Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arthur: «Να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

Arthur: «Να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

Αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ είναι ο Arthur Melo, όπως ανέφερε σε ποστάρισμα του στα social media, στο οποίο αναφερόταν στον σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τους επόμενους 3-4 μήνες.

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε σοβαρά σε προπόνηση της ομάδας και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους Reds μέχρι το 2023, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο ποστάρισμα του στο Instagram ανέφερε:

“ Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν η καλύτερη για εμένα… Δυστυχώς, όπως γνωρίζετε, ένας αναπάντεχος τραυματισμός στον αριστερό μηρό θα με κρατήσει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα. Έρχεται σε ένα χρονικό διάστημα, όπου έκανα τεράστια προσπάθεια και δούλευα σκληρά, για να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα και να εκπληρώσω το όνειρο μου, να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. ”

“ Τώρα είναι ώρα για εμένα να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά και να ενώσω τις δυνάμεις μου με την οικογένεια μου και να κάνω ό,τι χρειάζεται με την ομάδα μου, για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κανένα εμπόδιο δεν θα με εμποδίσει από το να προοδεύσω στην καριέρα μου και έχω μεγάλη φιλοδοξία να δείξω στο χορτάρι τι μπορώ να κάνω. ”

“ Στο μεταξύ, θα συνεχίσω να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου στη Liverpool και την αγαπημένη μου εθνική ομάδα της Βραζιλίας. ”

“ Σας ευχαριστώ για όλα σας τα μηνύματα και την υποστήριξη. ”

Ο Arthur Melo στο Kirkby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com