Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kevin De Bruyne: «Είναι ακόμα η Liverpool»

Kevin De Bruyne: «Είναι ακόμα η Liverpool»

Ο Kevin De Bruyne περιμένει τη Liverpool να επιστρέψει στα γνωστά υψηλά της στάνταρ απόδοσης στο παιχνίδι που έρχεται τη Κυριακή απέναντι στη Manchester City στο Anfield για τη Premier League.

Αναμφισβήτητα αποτελούν τις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και τις μόνιμες διεκδικήτριες του τίτλου, όμως οι Reds έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ νωχελικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Με μόλις 2 νίκες σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος η Liverpool βρίσκεται στη 10η θέση και ήδη 13 βαθμούς πίσω από τη Manchester City.

«Περιμένω να εμφανιστούν στη καλύτερη δυνατή τους κατάσταση ως Liverpool. Προφανώς έχουν χάσει ορισμένους βαθμούς, αλλά είναι ακόμα η Liverpool και περιμένω να είναι καλοί, έτσι είναι ο τρόπος που βλέπω το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος άσσος.

Μέχρι προσφάτως, η City είχε ένα πολύ φτωχό ρεκόρ στο Anfield με μόλις μία νίκη μετά το 1981, η οποία ήρθε το 2003 πριν έρθει η επιβλητική της επικράτηση το 2021 με 1-4.

Τη περσινή σεζόν και τα δύο παιχνίδια των ομάδων για τη Premier League έληξαν με το ίδιο ισόπαλο σκορ (2-2) με τον Kevin De Bruyne να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και στα δύο παιχνίδια.

«Λατρεύω τα μεγάλα παιχνίδια, μου αρέσουν οι ωραίες ατμόσφαιρες. Είναι ένα παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα αλλά προφανώς είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας με τις ομάδες του big-six. Τα τελευταία χρόνια τα καταφέρνουμε καλά σε αυτή την έδρα. Έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα ως ομάδα ενώ εμάς μας αρέσει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, συνεπώς αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και πάλι.» συμπλήρωσε ο εκ των αρχηγών της City.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Copenhagen για το Champions League που έληξε χωρίς τέρματα και το εάν αισθάνεται κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, σχολίασε:

«Δεν είμαι καθόλου εξαντλημένος, προφανώς είναι επίπονο αλλά είμαι μια χαρά. Μερικοί παίχτες έχουν παίξει περισσότερο από μένα και ίσως είναι παραπάνω επιβαρυμένοι, ίσως επειδή αγωνιστήκαμε και με 10 παίχτες λόγω της κόκκινης κάρτας. Δε γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιποι αλλά εγώ είμαι μια χαρά

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο συμπαίκτης του Virgil Van Dijkστην Εθνική Ολλανδίας, Nathan Ake και ανέφερε:

« Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι (αυτό με την Copenhagen) , πολλοί παίχτες έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα αλλά έχουμε λίγο χρόνο για ξεκούραση μέχρι το επόμενο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Προφανώς είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίζεις εκεί (το Anfield) και δεν είναι ποτέ εύκολο για εμάς. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση

Τέλος σε ερώτηση για τη μέτρια αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Virgil Van Dijk στη χρονιά, ο Nathan Ake σχολίασε:
« Ήταν τόσο καλός για τόσα πολλά χρόνια, για μένα είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο κόσμο και συνεχίζει να το δείχνει αυτό

Ο Kevin De Bruyne σκόραρε πέρυσι κόντρα στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com