Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε οικονομικά τη City»

Klopp: «Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε οικονομικά τη City»

Οι Reds δεν μπορούν να συναγωνιστούν οικονομικά την Manchester City και άλλες δύο ομάδες, όπως ξεκαθάρισε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Cityzens.

Ο Γερμανός κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πολιτική μεταγραφών της ομάδας σε σύγκριση με εκείνη της City:

“ Δεν θα σας αρέσει η απάντηση σχετικά με αυτό, και όλοι ξέρετε ήδη την απάντηση. ”

“ Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη City σε αυτό. Έχει την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και παίρνει τον καλύτερο επιθετικό της αγοράς. Δεν έχει σημασία πόσο κοστίζει, απλά το κάνει. ”

«Δεν θα αρέσει στη City, σε κανέναν δεν θα αρέσει, κάνετε την ερώτηση αλλά ξέρετε την απάντηση. ”

“ Υπάρχουν τρεις ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν οικονομικά. Είναι νόμιμο και όλα καλά, αλλά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. ”

“ Χρειαζόμαστε αυτό, χρειαζόμαστε αυτό, πρέπει να κοιτάξουμε εδώ και να φέρουμε έναν νεότερο παίκτη, υπάρχει εδώ μια προοπτική και εδώ ένα ταλέντο». Αυτό πρέπει να κάνεις

«Δεν είναι καθόλου πρόβλημα για μένα, είναι όπως είναι. Μην μου κάνετε αυτή την ερώτηση γιατί πάντα ανοίγετε αυτή τη συζήτηση και στο τέλος σας το λέω εγώ, αλλά όλοι το ξέρετε, πρέπει να το ξέρετε. ”

«Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως αυτοί. Δεν είναι δυνατό. Αδύνατον. Δεν είναι εφικτό να το κάνουμε και να είμαστε έτσι. ”

“ Άκουσα τώρα ότι κάποιος στη Newcastle είπε «δεν υπάρχει ταβάνι για αυτόν τον σύλλογο». Ναι καλά! Έχει απόλυτο δίκιο, δεν υπάρχει ταβάνι για τη Newcastle.

“ Συγχαρητήρια, κάποιοι άλλοι σύλλογοι έχουν ταβάνια! ”

Πάντα ξεκάθαρος για τα μεταγραφικά ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com