Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το στατιστικό της Liverpool που πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι με Arsenal

Το στατιστικό της Liverpool που πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι με Arsenal

Η Liverpool έχει πραγματοποιήσει ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, μαζεύοντας μόλις 10 βαθμούς από τους πρώτους επτά αγώνες της. Οι Reds έχουν κερδίσει μόνο δύο αγώνες, αποτυγχάνοντας να κρατήσουν ανέπαφα τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα η επιθετική γραμμή να επιφορτίζεται με επιπλέον πίεση.

Οι παίκτες του Jurgen Klopp δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον έλεγχο στους περισσότερους αγώνες τους, μέχρι στιγμής, και αυτός είναι ένας παράγοντας, ο οποίος θα μπορούσε να τους προκαλέσει ζημιά ξανά, όταν θα αντιμετωπίσουν την Arsenal στο Emirates, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι Reds έχουν προηγηθεί σε μόλις τρία παιχνίδια, αυτή τη σεζόν, με το 9-0 πάνω στην Bournemouth να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς η Liverpool είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, σε όλο το 90λεπτο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Luis Diaz, στο τρίτο μόλις λεπτό.

Η μόνη άλλη νίκη των Reds ήρθε κόντρα στη Νewcastle, στο Anfield, στα τέλη Αυγούστου, σε έναν αγώνα μοιρασμένο, πριν ο Fabio Carvalho πετύχει το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό.

H Liverpool έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ μόνο για συνολικά 110 λεπτά αυτή τη σεζόν, περίπου το 17% των 630 λεπτών αγώνα, τα οποία έχει συμπληρώσει μέχρι στιγμής.

Η ομάδα δεν μπόρεσε να ασκήσει πραγματικό έλεγχο στους αγώνες της, ένα μοτίβο που θα πρέπει να αλλάξει σύντομα, εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της, για να κερδίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα στο τέλος της σεζόν.

Εάν εξετάσουμε το συγκεκριμένο στατιστικό στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων, οι Reds έχουν την χειρότερη επίδοση στην κατηγορία, με ομάδες όπως η Leicester και η Nottingham Forest να βρίσκονται σε ισχυρότερη θέση έναντι των αντιπάλων τους στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την ισοπαλία του Σαββατοκύριακου, ο Klopp παραπονέθηκε για την απόδοση της ομάδας του στην αρχή του αγώνα, ισχυριζόμενος ότι πήρε πολύ χρόνο στους παίκτες του, για να «βρουν λύσεις».

«Στην αρχή τα κενά μας στις περιοχές όπου ήθελαν οι αντίπαλοι να παίξουν ήταν προφανώς πολύ μεγάλα», εξήγησε.

«Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά συμβαίνει, το καταλαβαίνεις, το ταξινομείς και δοκιμάζεις διάφορες λύσεις, αλλά πριν να τις εφαρμόσουμε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0».

«Πρέπει να βελτιωθούμε και να έχουμε πιο σταθερή απόδοση. Δεν μπορώ να πω αυτό που όλοι θέλουν να ακούσουν τώρα, είναι απλώς η πραγματικότητα και αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει».

«Έρχεται το παιχνίδι με την Arsenal και είδαμε φευγαλέες στιγμές από το παιχνίδι της κόντρα στην Tottenham. Είναι εξαιρετικοί αυτή τη στιγμή, οπότε προφανώς δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Το στατιστικό της Liverpool που πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι με Arsenal
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com