Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > MacAnthony για Bellingham στην Liverpool: “Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ”

MacAnthony για Bellingham στην Liverpool: “Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ”

Ο πρόεδρος της Peterborough και δηλωμένος οπαδός της Liverpool, Darragh MacAnthony, σχολίασε τις φήμες γύρω από τον Jude Bellingham και τους Κόκκινους.

Ο MacAnthony μίλησε στο podcast Hard Truth για το ενδιαφέρον του αγαπημένου του Συλλόγου προς τον Άγγλο διεθνή μέσο της Dortmund.

Ο MacAnthony υπαινίχθηκε ότι οι Reds δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του αστέρα της Borussia Dortmund, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να μετακομίσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο MacAnthony πιστεύει ότι ο Bellingham θα πάει να συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Dortmund Erling Haaland στη Manchester City, όταν κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο MacAnthony είπε: «Ο κόσμος πιστεύει σοβαρά ότι η Liverpool θα αποκτήσει τον Jude Bellingham; Έλα στα λογικά σου!»

«Με τη Manchester City, την Chelsea και τα χρήματα που διαθέτουν αυτοί, τη Real Madrid επίσης, πιστεύετε ότι ο Bellingham θα πάει στη Liverpool? Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε αυτό, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.»

«Αυτός ο νεαρός, νομίζω ότι θα πάει στη Manchester City. Θα πουλήσουν τον Bernardo Silva στη Barcelona, ο Gundogan θα επιστρέψει στη Γερμανία και έτσι θα έχουν τα απαραίτητα χρήματα στην διάθεσή τους.»

Όπως λέει ο MacAnthony, ομάδες όπως η City και η Real Madrid μπορούν να ωθήσουν την ζητούμενη τιμή στα ύψη και η Liverpool, δεν έχει δείξει διάθεση να πάει σε τέτοιου είδους επίπεδα διαπραγμάτευσης.

Οι Reds απέκτησαν τον Darwin Nunez, αλλά διαμόρφωσαν τη συμφωνία με ευνοϊκό τρόπο όσον αφορά τις δόσεις και τις ρήτρες, αλλά η περίπτωση του Bellingham θα είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία.

MacAnthony για Bellingham στην Liverpool: “Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com