Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hogan: «Έχουμε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να μείνουμε εκτός τετράδας»

Hogan: «Έχουμε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να μείνουμε εκτός τετράδας»

Η Liverpool είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πρώτης τετράδας της Premier League, όπως δήλωσε ο CEO του συλλόγου, Billy Hogan.

Οι Reds έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ κακό ξεκίνημα φέτος και θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές στο υπόλοιπο της σεζόν, αν δεν θέλουν να μείνουν εκτός από το επόμενο Champions League.

Ο Hogan επί του θέματος δήλωσε:

“ Η πρόκριση στο επόμενο Champions League είναι πάντα ο στόχος μας στην αρχή της σεζόν. Φυσικά, η πρόκριση είναι σημαντική λόγω του τζίρου. ”

“ Αλλά διαχειριζόμαστε τον σύλλογο με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζουμε ότι είμαστε όσο το δυνατόν πιο βιώσιμοι. Δεν μπορείς να υπολογίζεις αυτόματα στην πρόκριση στο Champions League. ”

“ Ο Jürgen θέλει να αφήσει τον σύλλογο σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρήκε. Τα κατάφερε σε Mainz, Dortmund και τώρα στη Liverpool. ”

“ Οι πωλήσεις έχουν διπλασιαστεί από τότε που έφτασε. Το γήπεδο θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Έχουμε νέο προπονητικό. Ο σύλλογος έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια. Θέλουμε να το συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες. ”

Ο Jürgen Klopp άλλαξε τα πάντα στη Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com