Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ally McCoist: «Henderson & Alexander-Arnold έκαναν μεγάλο παιχνίδι»

Ally McCoist: «Henderson & Alexander-Arnold έκαναν μεγάλο παιχνίδι»

Ο άλλοτε άσσος των Rangers Ally McCoist επαίνεσε δύο παίκτες της Liverpool για την απόδοσή τους εναντίον της πρώην ομάδας του. Ωστόσο, ένας φιλοξενούμενος παίκτης εντυπωσίασε περισσότερο όλων χθες βράδυ.

Ο Ally McCoist επιβράβευσε δύο παίκτες της Liverpool μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Rangers το βράδυ της Τρίτης. Οι Reds συνέχισαν την νικηφόρα την προσπάθεια τους στο Champions League με κυρίαρχη εμφάνιση, αλλά δύο παίχτες ξεχώρισαν για τον McCoist.

Ο Trent Alexander-Arnold μπήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με ένα υπέροχο φάουλ και ο McCoist πιστεύει ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν.

«Αυτό το «γκόλ» του έδωσε μια σημαντική, ψυχολογική ώθηση απόψε», είπε ο McCoist στο BT Sport. «Ο Trent Alexander-Arnold ήταν εκτός φόρμας αυτή την εποχή, αλλά αναμφισβήτητα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο παίκτης του αγώνα μπορεί να ήταν ο τερματοφύλακας των Rangers.»
«Ηττήθηκε από ένα φάουλ που ήταν καταπληκτικό σε εκτέλεση και από ένα πέναλτι. Σίγουρα αν δεν ήταν αυτός, θα μπορούσε να είχαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ.»

Ο Alexander-Arnold επέστρεψε στης καλές του εμφανίσεις κόντρα στη Rangers. Το φάουλ του ήταν το ξεχωριστό φυσικά, αλλά ο μπακ είχε συνολικά καλή εμφάνιση στο παιχνίδι και μπορεί να είναι περήφανος γι αυτό. Ο τρόπος που πήγε μπροστά και έστειλε την μπάλα πάνω από το τείχος ήταν τέλειος. Όπως και ο Jordan Henderson, όπως λέει ο McCoist, έκανε ακριβώς την απόδοση που χρειαζόταν.

Ο Henderson κάλυπτε τον Alexander-Arnold όταν ο μπακ έβγαινε στην επίθεση, και το σύστημα αυτό λειτούργησε χωρίς πρόβλημα. Οργάνωσε την μεσαία γραμμή δίπλα στον Thiago και δημιούργησε την τέλεια βάση για την ομάδα. Οι Reds είχαν για περισσότερη ώρα τον έλεγχο στο ματς.

Και έτσι αναρωτιέται το κοινό των Reds, αν ο Jurgen Klopp θα μείνει με αυτό το σύστημα απέναντι στην Arsenal. Η Liverpool όχι μόνο έπαιξε καλύτερα ως ομάδα, αλλά κάθε παίκτης έμοιαζε περισσότερο με τον εαυτό του. Ο Alexander-Arnold και ο Henderson ήταν φανταστικά παραδείγματα αυτού. Μεγάλη απόφαση για τον Klopp, λοιπόν, καθώς οι Reds αντιμετωπίζουν ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι αυτή την στιγμή στη σεζόν.

Ally McCoist: «Henderson & Alexander-Arnold έκαναν μεγάλο παιχνίδι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com