Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nunez: «Πιστεύω πως τα γκολ θα έρθουν»

Nunez: «Πιστεύω πως τα γκολ θα έρθουν»

Ο Darwin Nunez σε νέες του δηλώσεις μίλησε για την αρχή της καριέρας του στη Liverpool, τα γκολ που θα έρθουν και τη σχέση του με τον Jürgen Klopp.

Για την αρχή στη Liverpool δήλωσε:

“ Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά πιστεύω ότι όσο περνούν οι προπονήσεις και τα παιχνίδια, θα προσαρμοστώ σιγά σιγά, έχω την υποστήριξη των συμπαικτών μου. ”

“ [Μετά την κόκκινη κάρτα] ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Αποβλήθηκα για τρία παιχνίδια, ξέρω ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος και τώρα ξέρω ότι δεν θα συμβεί ξανά. Πρέπει να ηρεμήσω τα νεύρα μου κατά τη διάρκεια τα παιχνίδια, να μιλώ λιγότερο. ”

“ Όλοι κάνουμε λάθη και ξέρω ότι θα χρησιμεύσει ως μάθηση και εμπειρία. Αλλά είμαι ήρεμος, ο προπονητής πάντα με υποστήριζε. Οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν επίσης ανά πάσα στιγμή και θα προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα βάζοντας γκολ ή ακόμα και χωρίς γκολ. ”

Για την σχέση του με τον Klopp πρόσθεσε:

“ Λοιπόν, δεν μιλάμε πολύ! Δεν ξέρω αγγλικά και αυτός δεν ξέρει ισπανικά. Ναι, έχουμε έναν Πορτογάλο μεταφραστή στον Pep [Lijnders], τον οποίο καταλαβαίνω, και υπάρχει επίσης ο Vitor [Matos], άλλος Πορτογάλος. ”

“ Είναι οι μεταφραστές όταν ο Klopp μιλάει στην ομάδα. Κάθονται δίπλα μου και μου εξηγούν τι πρέπει να κάνω. Εάν δεν μου το εξηγούσαν, θα έμπαινα στο γήπεδο χωρίς να έχω ιδέα τι να κάνω. ”

“ Αλλά η σχέση με τον προπονητή είναι ότι με στηρίζει, μου δίνει αυτοπεποίθηση και πρέπει να το ανταποδώσω στο γήπεδο. ” Είπε ο Nunez.

Για το θέμα των γκολ:

“ Πιστεύω ότι [τα γκολ θα έρθουν]. Το σημαντικό είναι να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα, ως κάποιος που μπορεί πάντα να συνεισφέρει παίζοντας καλά και, αν δεν σκοράρω, πρέπει να είμαι ήρεμος. ”

“ Όταν μπει το πρώτο, θα μπουν περισσότερα. Το έχω περάσει [στο παρελθόν] και είναι λίγο άβολο γιατί, τελικά, ως επιθετικοί ζούμε με γκολ.”

Ο Jürgen Klopp αγκαλιάζει τον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com