Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «Η απόδοση του Mane είναι συνέπεια της περσινής χρονιάς»

Nagelsmann: «Η απόδοση του Mane είναι συνέπεια της περσινής χρονιάς»

Ο Sadio Mane φαίνεται να υφίσταται τις συνέπειες της αδυσώπητης σεζόν της Liverpool όσο και οι πρώην συμπαίκτες του, με τη φόρμα του στη Bayern Munich τώρα να αμφισβητείται.

Έχει αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι Reds μοχθούν για νίκες στο γήπεδο ότι, ο αντίκτυπος της μεταγραφής του Mane στη Bayern ήταν μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο. Ομολογουμένως, ο αντικαταστάτης του Darwin Nunez, δυσκολεύτηκε να μπει σε φόρμα τους πρώτους μήνες του στο Merseyside, με τον Jurgen Klopp να μην είναι ξεκάθαρα πεπεισμένος ότι η μετεγγραφή των 85 εκατομμυρίων λιρών είναι έτοιμη να ξεκινήσει σε μεγάλα παιχνίδια.

Αλλά είναι η απώλεια του Mane η κύρια αιτία της αδιαθεσίας της Liverpool? Είναι αμφίβολο, παρά την εξαιρετική φόρμα του Σενεγαλέζου για έξι σεζόν στο Anfield. Ο 30χρονος ξεκίνησε τη ζωή του στο Μόναχο με πέντε γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου του στο παιχνίδι εναντίον της RB Leipzig, στο ντεμπούτο του στο DFL-Supercup.

Ωστόσο, τώρα είναι πέντε παιχνίδια χωρίς γκολ και τίθενται ερωτήσεις για τη συνολική του φόρμα, με τον προπονητή Julian Nagelsmann να υπαινίσσεται το σωματικό κόστος της ζωής στη Liverpool.

«Έκανε τόσα πολλά για τη Liverpool», είπε στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη με 2-0 επί της Barcelona την Τρίτη. «Είναι μια νέα υπογραφή. Απλώς χρειάζεται να προσαρμοστεί. Προσπαθούσε στο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει για εμάς».

Εν τω μεταξύ, ο Raphael Honigstein της Athletic, ισχυρίζεται ότι ο Mane «έχει πέσει σε απόδοση πρόσφατα τόσο πολύ, που έχει γίνει σχεδόν μη παραγωγικός στην επίθεση». «Απέναντι στην Barcelona φαινόταν χωρίς δύναμη και ώθηση», πρόσθεσε ο Γερμανός δημοσιογράφος.

«Οι προσπάθειές του να επιτεθεί σε αμυντικούς και να κόψει μέσα από την αριστερή αρχική του θέση, ήταν επίσης ξεκάθαρα αποτυχημένες».

Ο Honigstein επέκρινε την εμφάνιση του Mane στα 70 λεπτά εναντίον της Barcelona ως «περίεργα στατική», εξηγώντας ότι «από όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Nagelsmann αυτή τη σεζόν, η μη εμφάνιση του Mane είναι εύκολα το πιο απροσδόκητο».

Η αξιολόγηση του τίτλου είναι: «Υπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό στο ότι το μεγάλο αστέρι παίζει τόσο πολύ εκτός ρυθμού».

Παραδόξως, ο Nagelsmann πρότεινε ότι, ο Mane δεν ήταν κανονικά στην αριστερή πλευρά της Liverpool την περασμένη σεζόν, αποδίδοντάς το στον ρόλο μέσα στον αγώνα. Ενώ ολοκλήρωσε την πρωτάθλημα ως σέντερ φορ – τη θέση που πήρε επίσης όταν πήγε στην Bayern – 30 από τις 51 εμφανίσεις του με τους Reds την περίοδο 2021/22 ήταν αριστερός εξτρέμ.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τον Mane να περνάει ήρεμες περιόδους, ιδιαίτερα μπροστά από το τέρμα. Αλλά είναι σίγουρα ενδιαφέρον ότι ο αντίκτυπος μιας τετραπλής σε στόχους σεζόν, συζητείται τώρα στη Γερμανία όπως και στο Merseyside.

Nagelsmann: «Η απόδοση του Mane είναι συνέπεια της περσινής χρονιάς»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com